Moderator: GM
SALADYN napisał(a):A tak przy okazji jak sie zapatrujecie na pierwsze DLC do Deus Ex ?
Ta, zwłaszcza że gra jest brandowana przez AMD.Gac666 napisał(a):Powiem tak, radki są spierdolone i basta ;].
twilite kid napisał(a):FAAK! Ja zwracam uwage na coś innego - tanker jak z MGS2
twilite kid napisał(a):grałem bez zabójstw i alarmów (to drugie mi nie wyszło niestety) więc dużo akcji powtarzałem.
twilite kid napisał(a):przejdę grę jeszcze raz za jakiś czas tym razem próbując nie wzbudzać alarmów, ale za to nie przejmując się zabójstwami
twilite kid napisał(a):Raiden, no nie przesadzaj już. Scenę z SC:CT tez pamiętam, ale pierwsze co mi na myśl przyszło to klimat z Discovery.
Ty sobie jaja robisz. No tak - ni cholerę to MGS2 na myśl nie przywodzi, bo była INNA GRA ŚWIATEŁ I CIENI.Raiden napisał(a): po prostu w MGS2 deszcz mocniej zacinał, był Specnaz i była inna gra świateł czy cieni.
twilite kid napisał(a):No tak - ni cholerę to MGS2 na myśl nie przywodzi, bo była INNA GRA ŚWIATEŁ I CIENI.
twilite kid napisał(a):Nie rozumiem po co pieprzysz nam tu o jakichś Specnaz, kiedy to nie ma najmniejszego znaczenia.
Nieno. Ty nie robisz sobie jaj. W zaparte sypiesz absurdem na lewo i prawo.Raiden napisał(a):A co do gry cieni i świateł, była inna. Pokład był węższy, a schody na wyższe poziomy były inne
No popatrz! A ja głupi myślałem, że Jensen wkradł się Snejowi do gry.To jednak nie Tanker z MGS2, choć robi dobre złudzenie
twilite kid napisał(a): W zaparte sypiesz absurdem na lewo i prawo.
Człowieku, Ty sobie mogłeś darować porównywanie metrażu pokładu i rodzaju oświetlenia.Raiden napisał(a):Ale naprawdę twilite kid mogłeś sobie to darować...
twilite kid napisał(a):Zresztą widzę że dalej nie czaisz, mi się już nie chce po prostu.
twilite kid napisał(a):Jensen ma na imię Adam, a Snake David
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość