Moderator: GM
.

Gac666 napisał(a):Sram na MGSV

Zancudo napisał(a):Gac666 napisał(a):Ponoć 30 listopada. Tak samo Xcom 2.
Sram na MGSV, Fallout 4 i Xcom 2!
Daty premiery jeszcze nie potwierdzono. Pewnie przyszły rok. Natomiast F4 i XCOM 2 to zupełnie inna liga, mogą Snejkowi kanapki na misję robić.
SALADYN napisał(a):Nigdy nie grałem w żadnego Fallout, sporo bym krzywdy wyrządził gdybym się teraz zabrał za F4 nie znając poprzedników.
SALADYN napisał(a):Nigdy nie grałem w żadnego Fallout, sporo bym krzywdy wyrządził gdybym się teraz zabrał za F4 nie znając poprzedników.
Solidny napisał(a):SALADYN napisał(a):Nigdy nie grałem w żadnego Fallout, sporo bym krzywdy wyrządził gdybym się teraz zabrał za F4 nie znając poprzedników.
Nawet jeśli każda ma innego bohatera oraz inne miejsce i czas akcji? Tylko świat z grubsza się zgadza, czyli nie aż taki Final Fantasy z tego.
Gillian napisał(a):0_o
Odgrzebujesz jakies indie crapy rozdawane za darmo w plusie, a w Fallouty nie grales?!

Antyczne mechaniki mi nie straszne, jestem w końcu fanem klasycznych residentów i crapów wszelakich. Z kolejnością nie mam myśli jakiegoś timeline czy niuansów fabularnych, z doświadczenia wiem że wracanie do starszych części gier po ograniu nowszych może mi odebrać cały fun który kiedyś sprzedawał te tytuły. Ni wiem nawet czemu ale po prostu tak jest, najlepszym przykładem klasyczne Metal Giry w których zaliczenie musiałem się zmusić.

.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość