Ultima już ma za 139. Na allegro czy w sklepie PSXE jest podobnie.Saladin01 napisał(a):Ceny bliskiej dwóch stów nie zdzierżę.
Dobra rzecz dla nowych w GTA, wg mnie cena bardzo ok:
http://allegro.pl/item785159583_barad_g ... y_vat.html
Moderator: GM
Ultima już ma za 139. Na allegro czy w sklepie PSXE jest podobnie.Saladin01 napisał(a):Ceny bliskiej dwóch stów nie zdzierżę.

Jeśli chodzi o girsy to nie ma czego zazdrościć ; )nobodylikeyou napisał(a):Heh. Zaczynam zazdrościć posiadaczom "Iksa" nie tylko "Girsów"

ArecaS napisał(a):Choć co by tu nie mówić, większość odbiorców uważała jednak SA za bardziej "kul".
twilite kid napisał(a):Ja się może powtarzam, ale chcę, by kolejne GTA wróciło do San Andreas ale 20 lat wcześniej. Los Santos i San Fierro, afro, szerokie spodnie, funky i muscle cary ;D.
Tego typu całkiem niezły klimat mieliśmy w Driver Parallel Lines.
Ale podobnoć gra była lekko skaszaniona. Dzisiaj bym się za to już raczej nie brał, rok temu wracałem np do Getaway i ból był (archaiczność). Co ciekawe, w pierwsze dwa Drivery do dziś gra mi się dobrze. Jednak świetna gra to świetna gra.nobodylikeyou napisał(a):Tego typu całkiem niezły klimat mieliśmy w Driver Parallel Lines.
Ale co do mnie pijesz?Gac666 napisał(a):Specjalnie dla Twilite Kid'a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość