Operator napisał(a):A tak z innej beczki - wróciłem do God of War, ponieważ w pewnym momencie znużyło mnie ciągłe przechodzenie jeszcze raz tego samego motywu
Możesz to rozwinąć?

Moderator: GM
Operator napisał(a):A tak z innej beczki - wróciłem do God of War, ponieważ w pewnym momencie znużyło mnie ciągłe przechodzenie jeszcze raz tego samego motywu

ColonelAI napisał(a):Jedyne co mi się nie spodobało w dwójce to walka ala DMC.

MrPayne napisał(a):CoM NIE JEST OPCJONALNE! Grać bez tego tytułu w serię to mniej więcej tak, jak czytać Władcę Pierścieni bez wątku Sarumana i Gandalfa. To ważny interquel, który dorobił się remake'u i ma swój klimat. Powiem więcej - jako jedyna część igra z graczem!
MrPayne napisał(a):Polecam grać na Proudzie, bo wtedy walka stanowi jakieś wyzwanie.
ColonelAI napisał(a):Jedyne co mi się nie spodobało w dwójce to walka ala DMC.
MrPayne napisał(a):Czekam teraz na części na DSa i PSP. Chcę znowu poczuć tę magię!

.
Operator napisał(a):Po prostu w pewnym momencie zbrzydł mi napis "Game Over, Would you like to change difficulty to easy?" i odłożyłem tą grę. Wcześniej też utknąłem z przechodzeniem przez maszt, ale jakoś mi się udało.
Hero - NormalBizon napisał(a):to na jakim ty grasz poziomie trudności
oraz się nie ździwić na początku gry
Zmieniono z lekka eksploracje, gdyż przeciwnicy są widoczni jak na dłoni ale to patent z dwunastki. Żal że przechodzenie na ekran walk zabiera tak długo czasu, no i te bezsensowne animacje końcowe - przy kilkunastu przeciwnikach wszystko zabiera dodatkowe minuty. Muzyka choć dobra, nie jest specjalnie wybitna. Ma się wrażenie płytkości, zwłaszcza słuchając krótkich zapętlonych motywów. I skąd ten rockowy kawałek z wokalem? Nie mam nic do niego ale żeby powtarzać go przy każdy starciu z bossem?
.
Gac666 napisał(a):Przykro mi to stwierdzić Bizon ale jak na razie to pod względem tego typu gier God Of War po prostu wymięka.
.Gac666 napisał(a):I uch.... muszę przyznać, kawał siepaniny! Przykro mi to stwierdzić Bizon ale jak na razie to pod względem tego typu gier God Of War po prostu wymięka.

Gac666 napisał(a):Wiesz jesli GoW3 nie wniesie nic nowego oprócz grafiki to może mieć koszmary.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość