Star Wars: The Force Unleashed na ps2?!

Moderator: GM

Postprzez Bizon » Pt sie 22, 08 14:21

Ja niestety muszę przyznać rację Gacowi.
Jedno mocne cięcie = jeden trup. A tutaj widać, że trzeba się nastukać w szturmowca tyle, co w jakiegoś bossa w Jedi Academy...
To tak jakby miecz naszego Jedi był tępy i zamiast ciąć, to bije przeciwników.
Do reszty nie mogę się przyczepić, ale takie rozwiązanie boli fana Star Wars... :/
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez wojnar » Pt sie 22, 08 14:28

Gac666 napisał(a):Zamiast dać te możliwość to dali bohaterowi kupe życia i wiecej stormtrooperom by nie dało sie ich zabić jednym ciosem, a tobie na tyle dużo by cie blasterami za szybko nie zajechali.

Do filmiku wybrałem specjalnie najniższy poziom aby mnie przypadkiem nie zabili ;]
Są jeszcze 3 więc zbyt łatwo na pewno nie będzie.

uci napisał(a):ps. tego walkera na końcu to on zalatwil jakimś fatalem a'la god of war?

Można to tak nazwać ;)

Bizon napisał(a):Jedno mocne cięcie = jeden trup. A tutaj widać, że trzeba się nastukać w szturmowca tyle, co w jakiegoś bossa w Jedi Academy...

Tak wygląda tylko na filmiku. Normalnie jest jedno cięcie = jeden trup tylko dostaje się dodatkowy exp za combosy
wojnar
Vulcan Raven

Postprzez Gac666xx » Pt sie 22, 08 14:43

No ale sorry, po takim cięciu powinien być rozczłonkowany i mieć jakiś efekt przecięcia na sobie. Miecz nie zatrzymuje się w ciele tylko przechodzi jak przez masło, a tu ewidentnie widać, że zatrzymuje sie jak zwykły miecz średniowieczny.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pt sie 22, 08 16:45

no szkoda że nie będzie można po prostu wpisać Gsaberrealisticcombat i po sprawie jak w jedi knightach i akademiach.

Ale chyba w mało której grze z serii można było odciąć mieczem coś więcej niż rękę?
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Gac666xx » Pt sie 22, 08 16:55

W Jedi Outcast 2 jak i Jedi Academy można było odciąć głowę, ręce w każdym złączeniu, tułów w połowie i nogi tak samo jak ręce. W Jedi Outcast nie mam pojęcia, możliwe, że tylko ręce, nogi i głowa. Wszystko zależy jak skoncentrowany atak jest w jednym miejscu.

Niestety te efekty są wyłączone od początku, można je tylko komendą włączyć, chyba dlatego, że nie uzyskaliby odpowiedniej klasyfikacji wiekowej (a star wars nigdy nie miał wysokiej). Jednakże od czego są komendy i mody :).

Do Jedi Academy powstał mod, który ułatwia to zadanie, gra się świetnie z nim.

Mod nazywa się EnchancedSaberRealism

Anyway JO i JA są o wiele lepszymi grami jeśli chodzi o realizm mieczy świetlnych niż Force Unleashed, a to dlatego, że tam miecz jest świadomy. Już tłumaczę.

Chodzi o to, że miecz ten śledzi swoją pozycję i wykrywa obiekty. Tak więc jak tylko jakaś jego część natrafi na przeszkodę to zadaje obrażenia (zostawia ślady na ścianach itp itd), więc często zdarza się tak, że Stormtrooper wpada nam na miecz i ginie, co zgadzałoby się z teorią miecza świetlnego.

W Force Unleashed tego nie ma (lub ja nie widze, ale patrząc na to, że robi sie non stop combosy to najprawdopodobniej jest tylko detekcja postaci, nie samego miecza) i dlatego dla mnie gra już jest skazana na porażkę.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pt sie 22, 08 18:39

no mowie o modach i kodach - ja uzywalem kodów do JO2 i JA spokojnie kawalki latały w powietrzu, ale to był chyba prezent od twórców (Raven) SoF'a;)

pamietam ze wtedy wystarczylo tylko biegać z mieczem i sam kroil wrogów na kawalki. Tutaj narazie tez tego nie widziałem, ale moze dlatego ze Sa trzyma miecz za plecami, a combosy - jak pisal wojnar sa dla efektu - większy kombos więcej exp,a krojenia nie ma bo kat. wiekowa
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Pt sie 22, 08 18:50

No ale bez kodów w JA się dało ciąć, nawet machać mieczem nie trzeba było, bo jak już mówiłem miecz jest świadomy (co i tak było hardcorowe, bo widac była spalenizne po mieczu na ciałach), tylko nie było rozczłonkowania z powodu kat. wiekowej, ale wystarczyła jedna komenda.

Jestem świecie przekonany, że w Force Unleashed miecz działa jak w każdym innym TPP i dopóki nie wykonasz ataku to nei zadajesz obrażeń nim.

Jak dotąd jedynie 2 gry posiadały świadome bronie. Protoplastą był Die By The Sword (do dziś najlepsza siekanka, której nikt nie wiedzieć czemu nie chce powielić) i właśnie seria Jedi Outcast.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pt sie 22, 08 20:19

no tak, tu masz racje, ale cóz za malo widzialem zeby stwierdzic jak to bedzie w FU, ale ja stawiam ze lightsaber ttuaj bedzie jak miecz dantego czy miecze kratosa, nie bedzie mozna nawet nim zadac obrazen jak nie zaatakujemy.
Ale przekonamy sie.

Ale z drugiej strony to nie jest lightsaber uleashed tylko force i to moc tutaj ma grac pierwsze skrzypce i tak sie własnie dzieje.
Czytalem tez troche o fabule, zapoiada sie miło i mrocznie choć dziwi mnie powrót tej czerwonoskróej mistrzyni jedi, jak dobrze pamietam anakin ja zabił w ep.3
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Pt sie 22, 08 20:30

Uci, wiesz gdyby Jedi Academy powstało teraz to Force Unleashed by sie schował. Co z tego, że jest Force Unleashed... Jest Quake, ale nie jest o trzęsieniach nie ;)?

Zrypali sprawe i tyle, moce są super, ale przecież dało się z tego zrobić lepszą symulacje niż napierdalanke w stylu DMC.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pt sie 22, 08 21:08

niektórzy lubią napierdalanki w stylu DMC...

I wiem ze przy obecnej technologi jedi academy 2 było by pewnikiem najlepszą gra w uniwersum SW, ale mamy FU który jednak jest nastawiony na moc i w sumie to najwięcej zabawy własnie jest mocą.Druga sprawa jeżeli chodzi o znsizczenia terenu to w JA lepiej wygladało jak sie ciało mieczem ściane.

Nic poczekam az dorwe to w swoje łapki
uci
Uber Big Boss

Postprzez Shinigami » So sie 23, 08 00:11

Gac666 napisał(a):Uci, wiesz gdyby Jedi Academy powstało teraz to Force Unleashed by sie schował. Co z tego, że jest Force Unleashed... Jest Quake, ale nie jest o trzęsieniach nie ;)?

Ale tutaj miecz jest tylko dodatkiem do Mocy i to jest fakt. Od zawsze tak miało być ;) Wiesz, świetlówką pomachasz i pokroisz, ale tu chodzi o rzucenie TIE Fighterem w szturmoca, albo złapanie delikwenta i patrzenie co ciekawego zrobi :D

W Jedi Academy mieliśmy miłą walkę mieczem, bo przy kodzie potrafił działać cuda, moce były tylko dodatkiem, by każdy wiedział, że to gra o Jedi. Czy ktoś używał push i pull? Raczej większość ograniczała się do duszenia i błyskawic ;) W TFU dla przeciwwagi dostajemy porządną walkę mieczem i ZAJEBISCIE niszczycielską Moc. I ja się z tego cieszę :)

Aha, gra nie jest kompletnie podobna do DMC i reszty slasherów. Nie ma po co nawet wspominać tu o Danteuszku :P

EDIT:
Obrazek
O to właśnie chodzi ;)
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Gac666xx » So sie 23, 08 00:44

Shinigami nawiązanie do DMC jest tylko by pokazać jakiego typu to gra bardziej, jesli chodzi o system walki.

Bronicie gry, że miała być o force i jest o force, więc miecz można olać. Miecz to najważniejsza część każdego Jedi i to powinno być dopieszczone.

Zaś czy w JA moc była na drugim miejscu? Ha, mylisz się i to bardzo, raz przeszedłem grę na najwyższym poziomie trudności używając TYLKO mocy, nie wyciągałem nawet miecza (nawet na bossach). I też jest destruktywna. Push i pull bardzo często używałem także, by rozbroić ludzi i spychać ich w przepaści. JA jest symulatorem i gdyby tylko fizyke miał lepszą, to FA byłby dużym krokiem wstecz.

Zreszta porównujemy gry, których dzieli 6 lat bodajże.

Drugą wadą FA jest to, że każdego przeciwnika zaznaczamy w klamerki i widzimy HP... widać jak syfiasty system walki wręcz :/.

Ja osobiście jestem przeciw tej grze, pomimo, że miałem wielkie nadzieje na nią i czuje, że jak tylko wejdzie to cała masa graczy gre skatuje po prostu.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Lost » So sie 23, 08 09:33

Sądziłem, że dobrze zapowiadającej się gry nie przekreśla się po niezadowalającym kogoś pokazie demo. Pamiętajmy, iż feeling i dobrze napisany scenariusz są tak samo ważne jak realizm ;).
Ostatnio edytowano So sie 23, 08 13:24 przez Lost, łącznie edytowano 1 raz
Lost
Zanzibar

Postprzez Gac666xx » So sie 23, 08 13:03

No niestety, ja przykładam większa uwagę do Gameplayu, ba, największą. Gra może mieć kichawy scenariusz (House of the Dead 2?) ale gameplay musi być dopieszczony. Fabuła mi się w końcu znudzi, a słaby gameplay tym bardziej.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Shinigami » So sie 23, 08 13:19

Gac666 napisał(a):Shinigami nawiązanie do DMC jest tylko by pokazać jakiego typu to gra bardziej, jesli chodzi o system walki.

Ale tu nie ma czego porównywać. FU nawet nie stał koło slashera. To jest bardziej chodzona nawalanka niż porządny hack n slash. Dwa różne typy gier :P
Gac666 napisał(a):Zaś czy w JA moc była na drugim miejscu? Ha, mylisz się i to bardzo, raz przeszedłem grę na najwyższym poziomie trudności używając TYLKO mocy, nie wyciągałem nawet miecza (nawet na bossach). I też jest destruktywna. Push i pull bardzo często używałem także, by rozbroić ludzi i spychać ich w przepaści. JA jest symulatorem i gdyby tylko fizyke miał lepszą, to FA byłby dużym krokiem wstecz.

Ależ tam była Moc średnio potrzebna. Co z tego, że od biedy można było grę przejść bez używania miecza, skoro zmuszeni do użycia Mocy byliśy raptem kilka razy? Nie zrozum mnie źle, JA to obok Max Payne 2 moja ulubiona gra na pc, po prostu tam chodziło o miecz, a w Force Unleashead chodzi o Moc. I dlatego mieczem nie da się zabić za jednym razem. Gro gier w tematyce SW ma mniej więcej rozwinięty system walki bronią by gracz się nie nudził, bo zabija każdego po przypadkowym wetknięciu mu miecza w tyłek. Jakoś oprócz serii Jedi Knight nie przypominam sobie więcej gier, gdzie wystarczyło uderzyć raz, nawet nie trzeba było tego robić dobrze. Zresztą, w Jedi Academy bez włączonego kodu też trzeba było ostro kroić przeciwników. A walka z bossem przy włączonym najsłabszym stylu? Tożto przecież jak uderzanie kogoś patykiem, a nie mieczem świetlnym ;)
Gac666 napisał(a):Ja osobiście jestem przeciw tej grze, pomimo, że miałem wielkie nadzieje na nią i czuje, że jak tylko wejdzie to cała masa graczy gre skatuje po prostu.

No i jak napisał Lost, przekreślać grę po demie? ;)
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Gac666xx » So sie 23, 08 13:53

Chyba źle pojmujesz definicje Hack & Slash (bo to akurat do Diablo pasuje nie do DMC), DMC to TPP nawalanka.

Ależ tam była Moc średnio potrzebna. Co z tego, że od biedy można było grę przejść bez używania miecza, skoro zmuszeni do użycia Mocy byliśy raptem kilka razy?

Od biedy? Mnie tam nikt nie zmuszał, sprawiało mi to ogromną frajdę ;], a że jest to stara gra to nie wymagam od niej tak wiele.

Jakoś oprócz serii Jedi Knight nie przypominam sobie więcej gier, gdzie wystarczyło uderzyć raz, nawet nie trzeba było tego robić dobrze.

To zagraj w Die By The Sword.

Zresztą, w Jedi Academy bez włączonego kodu też trzeba było ostro kroić przeciwników.

Gówno prawda, bo z włączonym czy wyłączonym zadawane obrażenia są te same tylko została włączona możliwość rozczłonkowania już pośmiertnego.

A walka z bossem przy włączonym najsłabszym stylu? Tożto przecież jak uderzanie kogoś patykiem, a nie mieczem świetlnym

Mistrz Jedi widze spał na lekcjach, bo stylu używanego wyłącznie do obrony nie używa się do ataku.

Gac666 napisał/a:
Ja osobiście jestem przeciw tej grze, pomimo, że miałem wielkie nadzieje na nią i czuje, że jak tylko wejdzie to cała masa graczy gre skatuje po prostu.

No i jak napisał Lost, przekreślać grę po demie? ;)

Jako były developer i w pewnym sensie znawca tego typu rzeczy stwierdzam, ze demo to okrojona finalna wersja gry, która już poszła lub zaraz pójdzie do tłoczni. Tak więc gra może się zmienić jeśli ma wyjść za pół roku do roku, a nie za chwile. Gdyby to była Alpha czy Beta to rozumiem, ale niestety to nie jest. Gdyby to była gra na PC to czas zmian mógłby się skrócić, ale że to konsolówka to niestety nie uwierze.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Shinigami » So sie 23, 08 17:45

Gac666 napisał(a):Chyba źle pojmujesz definicje Hack & Slash (bo to akurat do Diablo pasuje nie do DMC), DMC to TPP nawalanka.

Z czasem definicja się zmieniła, mój drogi.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fi ... _and_slash
Gac666 napisał(a):
Jakoś oprócz serii Jedi Knight nie przypominam sobie więcej gier, gdzie wystarczyło uderzyć raz, nawet nie trzeba było tego robić dobrze.

Pisałem o Gwiezdnej Sadze, nie grach w ogóle.
Gac666 napisał(a):
Zresztą, w Jedi Academy bez włączonego kodu też trzeba było ostro kroić przeciwników.

Gówno prawda, bo z włączonym czy wyłączonym zadawane obrażenia są te same tylko została włączona możliwość rozczłonkowania już pośmiertnego.

No tak, ale zauważ, że dzięki kodowi dało się obciąć dłoń, po czym przeciwnik ginął. Jasne, odpadały też i bez kodu, ale trzeba było więcej uderzać. Jeśli chcesz mi napisać, że nie mam racji, to włącz grę i to sprawdź. Mam rację ;) Mimo tego, że i tak dało się zabić jednym ciosem, to jednak przy kodzie było to wiele, wiele, wiele łatwiejsze.
Gac666 napisał(a):
A walka z bossem przy włączonym najsłabszym stylu? Tożto przecież jak uderzanie kogoś patykiem, a nie mieczem świetlnym

Mistrz Jedi widze spał na lekcjach, bo stylu używanego wyłącznie do obrony nie używa się do ataku.

Hmm, skoro mamy ten styl w grze, to chyba nie będziemy go używać tylko by się bronić, prawda?

Zresztą, gra wzbudza wiele kontrowersji, jedni jej bronią jak ja, drudzy wręcz przeciwnie, jak Ty. Nie ma po co się przekonywać na siłę.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez wojnar » So sie 23, 08 18:01

wojnar
Vulcan Raven

Postprzez Gac666xx » So sie 23, 08 18:15

Shinigami zależy jak ustawiłeś parametry, bo przy odpowiednim ustawieniu dismemberment da się odciąć kończynę i łatwiej kolesia zabić, ale czy nie robi sie realistyczniej jak eleminujesz przeciwnika odcinając mu szybko łapkę :) ?

Różnica polega na tym, że Jedi Academy to symulator, a Force Unleashed to napierdalanka i tyle. Dlatego nie ruszę jej kijem, bo nie ma po co.

Hmm, skoro mamy ten styl w grze, to chyba nie będziemy go używać tylko by się bronić, prawda?

Mamy, ale nikt cie nie zmusza do atakowania nim bossów prawda? Można jak ktoś się uprze, ale jego główny cel to walka z 2-3ma przeciwnikami na raz.

To tak jak pisać, że chcesz zabić za pomocą MK22 na strzałki.

Gac666 napisał/a:
Chyba źle pojmujesz definicje Hack & Slash (bo to akurat do Diablo pasuje nie do DMC), DMC to TPP nawalanka.

Z czasem definicja się zmieniła, mój drogi.
http://en.wikipedia.org/w...#Hack_and_slash
Gac666 napisał/a:
Cytat:

Pisałem o Gwiezdnej Sadze, nie grach w ogóle.

Wikipedia niestety za bardzo to uogólnia, nie sugeruje się nią.

Dlatego Jedi Academy jest unikatem i powinno się go naśladować. Jest bardziej zbliżony do tego co sie dzieje w filmach niż reszta gier, sorry FU wygląda bajerancko, ale ściąganie Star Destroyera mocą to jest przegięcie, szczególnie, że według historii Sagi taki człowiek miał się dopiero narodzić (Luke Skywalker), George upadł na ryja zatwierdzając coś takiego.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Shinigami » So sie 23, 08 18:32

Gac666 napisał(a):Wikipedia niestety za bardzo to uogólnia, nie sugeruje się nią.

Och proszę Cię, Wiki jest po to, by się nią sugerować. Zresztą, jeśli ona za bardzo uogólnia, to robi to samo większość deweloperów i graczy.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Gac666xx » So sie 23, 08 19:09

Zwykle niestety owszem tak. No z reszta nieważne to tylko kwestia nazewnictwa.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » So sie 23, 08 19:53

Gac -jak ty tej gry juz nie lubisz:P

jasne ze FU to nawalanka, tak była kreowana i robiona od początku z tym że tutaj mamy poczuc jak moc potrafi być potężna (MMC).
Mówić że fabuła moze zrobić się nudna, ale macał w niej łapki sam Lucas więc moze być ciekawie, ta gra ma swoje plusy, to nie jest symulator jedi jak JO czy JA, tylko slasher z mam nadzieje dobrą fabułą (wątki dalszego działania rozkazu 66 czy tajemnego ucznia) i efektami które robią wrażenie.
Nic dodać nic ująć, na demie gra wygląda porządnie, jeżeli pełna wersja bedzie taka to będzie kolejna b.dobra gra z uni. SW i tyle.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » So sie 23, 08 20:11

George'a rola była taka.

Rozmowa przez telefon lub instrukcja przez fax:

-Dajcie wątek miłosny
-Dajcie relacje student mistrz
-Dajcie rozterki bohatera
-Dajcie to i dajcie tamto

I ewentualnie zatwierdzał lub negował czy taka postać może być i czy może się pojawić.

Tak więc jeśli chodzi o fabułe to jest czysto wymyślona przez twórców, jedynie ograniczona przez Georga tu i tam, a i tak uważam, że za mało. Nie ważne :)

Osobiście kończe dyskusję, co miałem powiedzieć to powiedziałem ide po raz 100tny przejść Jedi Academy xD.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez MoG » So sie 23, 08 23:35

Panowie serio nie przechodzili nigdy żadnego bossa z JO/JA najsłabszym stylem? It's a shame. :P Nawet patykiem da się zabić. Przynajmniej w JA, bo JO jednak było trudniejsze.

Swoją drogą, moc w TFU jest przesadzona jak kolega wspominał (niczym jak w Clone Wars ;P), Secret Apprentice "ściagający" SD na ziemie i hamujący go moca? No proszę was, takich rzeczy to nawet Yoda nie robił. ;P

BTW, gdyby Lucas maczał palce w fabule, znaczy sie, byłaby sztampowa. ^^' No, ale na szczęście robił tylko za kiwacza głową. Sam pomysł tego, ze DV miał mięc tajnego ucznia jest glupi, bo w sumie w EU już i tak miał jednego (niekanoniczne, ale jednak), wiec na cholere drugi? I koncząc wywód fabularny, drugiej Trylogii Thrawna nie zrobią pod względem jakości, ale może coś ciekawego wykminią, chociaz o ile dobrze wiem, to w dodatkowych misjach na Courscant w wersji Wii, PS2 i PSP bodajże jest jakiś samozwańczy Sith który siedzi w starej swiatyni jedi. To już mówi samo za siebie... No i ten At-ST z działem pod kokpitem... Matko święta, przesada! Wyglada jak Sentinel z unwersum Warhammera 40k!

No, to teraz módlmy się, żeby nie wyszło Ep III: Revenge of the Sith The game official beta z tego TFU. :P

PS. Jedi Academy to nie symulator, to też napier*****, tylko bardziej finezyjna. O ile w JO można było jakoś wytłumaczyć czemu Dark jedi nie padają pod cięciem miecza które normalnie zabiłoby człowieka (zbroje z Cortosis), to w JA nie am sensownego wytłumaczenia, czemu Rosh penin wytrzymuje hita Strong Style'm na ryj i jeszcze żyje. xP

To tyle... Rozpisałem się bzdurnie trochę, ale w/e...
MoG
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666xx » N sie 24, 08 00:45

Kto nie przechodził ten nie przechodził xD.

"PS. Jedi Academy to nie symulator, to też napier*****, tylko bardziej finezyjna. O ile w JO można było jakoś wytłumaczyć czemu Dark jedi nie padają pod cięciem miecza które normalnie zabiłoby człowieka (zbroje z Cortosis), to w JA nie am sensownego wytłumaczenia, czemu Rosh penin wytrzymuje hita Strong Style'm na ryj i jeszcze żyje. xP"

Noo wyjątek od reguły, jednakże grze bliżej symulatorowi niż czystej napieprzance.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Shinigami » N sie 24, 08 01:00

Nie broń jej tak Gac. I w TFU i JA wystarczy kilka ciosów, by załatwić przeciwnika. Wychodzi na to samo z tą tylko różnicą, że w nowszej grze ma się liste combosów :P
.: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/ :.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Gac666xx » N sie 24, 08 02:01

Wow, combosy, prosty sposób na uproszczenie sobie roboty w tworzeniu gry =='.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » N sie 24, 08 08:54

zawsze zostaje nam to iż możemy sobie pograc sithem...

co do efekciarstwa, wiadomo jakie są trailery, nawet nie wiadomo czy scena z star destroyerem bedzie w grze, ale kto wie, mi się podobała, tak jak idea tajnego ucznia o którym nie wie ani imperator ani wogole nikt.
Licze tez na zakończenie ktore sprawi ze SA juz nie pojawi się wiecej w sadze :)
uci
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » N sie 24, 08 09:40

Gac666 miales sie juz nie odzywac podobno.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666xx » N sie 24, 08 12:20

Uch fakt ide sobie wlepić ostrzeżenie.
Gac666xx
Big Boss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry i Konsole