MAG

Moderator: GM

Postprzez Gillian » Cz sty 21, 10 10:18

http://mgs.gram.pl/forum/viewtopic.php?p=68331#68331
AkiEvans napisał(a):Napalił sie już ktoś na ten tytuł?

Albo jakie są wrażenia po Open Beta?

Moim zdaniem Gra jeżeli chodzi o MP kładzie CoD:MF2 na kolana. Pewnie obrońcy Upadłego MF2 zaraz mi wyjadą że grafiką ta gra nie dorównuje produkcji Infinity Ward, ale grafika to nie najważniejsza sprawa w grach :) a w ogóle mieliśmy do czynienia z Betą. Ogólnie gierkę już zamówiłem i mam nadzieję że nieźle od 26 sobie postrzelam trybie Dominacji :)

Zapraszam do własnych opinii i oczywiście otwartej Krytyki :D
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez solidus grabczas » Cz sty 21, 10 12:30

Troche moim zdaniem przesadzacie w temacie casuali. Ja grajac glownie w BFa 2142 (w BF2 zreszta tez) wlasnie niedzielnie, staralem sie wspolpracowac zawsze i wykonywac rozkazy commandera. Wbrew pozorom coraz wiecej ludzi nie biega napale, moze dlategoze gralem juz po premierze CoDa4 i na niego sie ludzie przezucili. MAG ma potencjal i sadze ze nie przepadnie bez echa. Inna sprawa ze czasami mam wrazenie ze na serwerach konsolowych latwiej o ludzi powaznych niz na PeCetach...
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Gac666 » Cz sty 21, 10 12:35

Po beta testach Ziperr pokazał że da rady tak grać nawet bez lagów... Rozegrałem parę takich bitw i jestem bardzo zadowolony :)
Ale tak jak mowie to jest kwestia gustów :)

Widzisz beta testy to nie to samo co finalna wersja. Teraz jest to mała skala graczy, ale jak serwery będą pelne to i lagi będą, na to nie poradzisz nic. Problem polega na tym JAK bardzo będą obciążone serwery i ile ich będzie. Niestety z doświadczenia wiem, że tego typu gry bez gigantycznego wsparcia finansowego po prostu upadają, szczególnie problem jest na konsolach gdzie gracze nie mogą założyć własnych serwerów.

Zaś co do lagów ot tak. Widziałem kilka filmików i niestety nie bylem pod wrażeniem, widzialem małe ale znaczące lagi. Przykładem był oficjalny pokaz, gdzie jakiś tam designer był leaderem. Koleś musiał strzelać przed przeciwników (z odległości kilku metrów) by ich trafić, a to się już w moim słowniku zwie lag.
Gac666
Big Boss

Poprzednia strona

Powrót do Gry i Konsole