Komputerowe też za 40zł? To drogo. Zwłaszcza, że kusi stamtąd tylko staruszek Sacred, bo resztę zwyczajnie mam albo mnie nie intereuje. No i inksza kwestia, że pewnie rozrzut będą mieli tak paskudny, że nikt nie da rady "swojej" gry kupić u siebie w sklepie.
Ogolnie mowia ze bieda. Czytalem, ze wlasciwie o 7 rano pierwszego dnia promocji przychodzily rekiny bizesu i braly caly naklad co lepszych gierek. Szukajcie ich na allegro
rekiny biznesu to jedno, ale widziałem plakaty reklamowe w biedronkach i mam wrażenie że połowa tej listy to był jakiś wymysł, a te co były prawdą to były podzielone na PC/Xbox/PS3 - jak się okazuje na PS3 było z 7 tytułów
Ultima i CDP.pl dziwnie rozumieją słowo preorder. Jak dotąd było to zaklepywanie sobie kopii gry za którą płaciłeś krótko przed premierą lub przy odbiorze. Tymczasem musiałem sobie kolekcjonerkę MGSV w gramie zamówić, tam mamone wpłacasz na pięć dni przed wydaniem a nie od razu razem z kosztami wysyłki jak w wyżej wymienionych sklepach.
Nie wiem, nigdy niczego poza kolekcjonerkami nie zamawiałem z takim wyprzedzeniem. Pamiętam że Rising brałem w Ultimie ale tam zamawiałem jakieś dwa tygodnie przed premierą więc płaciłem z góry.