Moderator: GM
deadspace6 napisał(a):Panowie (i Panie). Mam sprawę. Założyłem na gametrade ekipę na MGS HD Collection i okazało się że nikt z nas nie ma karty. Czy jest na forum ktoś, kto mógłbym nam kupić tą grę? Jakoś się dogadamy:)
Bardzo mi na tym zależy. Premiera już jutro.
EDIT: Dwie osoby się wykruszyły. Mam dwa wolne miejsca w ekipie!

Faja napisał(a):kupcie zdrapkę, rozumiem, że to z amerykańskiego PSS?
ArecaS napisał(a):Ale zanim MGS:HD wyjdzie, to już się ściepki skończą i tak...

SALADYN napisał(a):OK, Festiwal krwi już zasysam, PW do zainteresowanych już poszły.
A tak przy okazji będę kupował jeszcze parę gier na PSN dla siebie i znajomych i zostanie trochę wolnych slotów.
Renegade Ops - dwa sloty
Resident Evil 4 - jeden lub dwa sloty, zależy od znajomego
Rocketbirds - póki co cztery sloty
Missing Link - wciąż mam trzy wolne sloty na ten dodatek
Infamous 2 Festiwal Krwi - dwa sloty
Możliwe że będzie coś jeszcze ale sam nawet nie wiem co, każda gra jest lub będzie zakupiona na osobnym koncie więc możecie dobierać do woli według upodobań, jakby co to chętnie w rozliczeniu przyjmę jakąś inną grę.
SALADYN napisał(a):Na Beyond Good and Evil jestem chętny ale raczej tylko na niego.
Sylvan gry kupuje tak czy siak każdą na osobnym koncie więc nie musisz brać wszystkich jeśli jakiejś nie chcesz, upewnij się że na pewno chcesz to co napisałeś bo sytuacja prezentuje sie obecnie tak:
Renegade Ops - jeden slot (dla Sylvana już zaklepałem) - 9.40zł
Resident Evil 4 - jeden slot (Sylvan czekam) - 13.80zł
Rocketbirds - cztery sloty (Sylvan czekam na decyzje) - 7.20zł
Missing Link - dwa sloty (Twilite pisz ci ci zaklepać) - 9zł
Infamous 2 - jeden slot - 7.20zł
SALADYN napisał(a):Na Beyond Good and Evil jestem chętny ale raczej tylko na niego.
SALADYN napisał(a):deadspace6 nie ma cie w znajomych więc podaj nick.

Pabian napisał(a):Powiedzcie mi czy jak ściągnąłem już grę to mogę usunąć profil, który utworzyłem na potrzeby jej ściągnięcia ? Nie usunie mi jej albo nie zablokuje tak, że nie będe mógł grać ?
Bushiken napisał(a):Saladyn jaki masz Nick na gametrade??
SALADYN napisał(a):Pabian napisał(a):Powiedzcie mi czy jak ściągnąłem już grę to mogę usunąć profil, który utworzyłem na potrzeby jej ściągnięcia ? Nie usunie mi jej albo nie zablokuje tak, że nie będe mógł grać ?
Pabian pyta o profil na konsoli a nie o konto na PSN, ja muszę wszystko trzymać żeby gry były aktywne ale wątpie żeby wy musieliście trzymać profile przez które ściągaliście gry.

SALADYN napisał(a):Czyli kolejny bezsens Sony, nie rozumiem czemu gry z cyfrowej dystrybucji są przypisywane do konsoli zamiast do konta.

SALADYN napisał(a):Wiem ale cała procedura jest na tyle upierdliwa (oficjalny serwis) że nie warto sie w nią nieraz bawić, poza tym zawsze ci mogą zadać pytanie "przecież ma pan jeszcze cztery sloty" a ty wtedy co powiesz że sprzedałeś.

Bushiken napisał(a):SALADYN napisał(a):Wiem ale cała procedura jest na tyle upierdliwa (oficjalny serwis) że nie warto sie w nią nieraz bawić, poza tym zawsze ci mogą zadać pytanie "przecież ma pan jeszcze cztery sloty" a ty wtedy co powiesz że sprzedałeś.
Przecież procedura jest bardzo prosta.
Będąc zalogowanym na koncie wchodzisz w:
Zakładka PSN → Zarządzanie kontami → System Activation → PS3 System → Games → activate,deactivate.
SALADYN napisał(a):Bushiken napisał(a):SALADYN napisał(a):Wiem ale cała procedura jest na tyle upierdliwa (oficjalny serwis) że nie warto sie w nią nieraz bawić, poza tym zawsze ci mogą zadać pytanie "przecież ma pan jeszcze cztery sloty" a ty wtedy co powiesz że sprzedałeś.
Przecież procedura jest bardzo prosta.
Będąc zalogowanym na koncie wchodzisz w:
Zakładka PSN → Zarządzanie kontami → System Activation → PS3 System → Games → activate,deactivate.
OK ale jeśli konsola ci zdechła definitywnie i kupiłeś nową ?
Jak wtedy dezaktywujesz poprzednią bo to ponoć mozna już tfuylko w serwisie zrobić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość