Moderator: GM
Na forum Bioflames.com znalazlem info, że wersja którą dostaliśmy to nie jest oryginalny rip Capcomu ani nawet finalny produkt kolegi MrBZork. Jest to swojego rodzaju wersja poglądowa która w dużej mierze ma tylko pokazać świat RE 1.5 niż pozwolić normalnie w niego grać. Wersja 'pełna' ma się pokazać niedługo

. Więc nie dość, że taniej to jeszcze 40% zniżki, więc mam 2 kopie po 47zł
+ cyfrowy artbook i DLC onslaught.

Faja napisał(a):PS3 nie ma regionalizacji więc pójdzie bez problemu
uci napisał(a):ale płytki z PSXa w NTSC nie odpalisz.

Gac666 napisał(a):Dodatkowo za niedługo ma być coś czego nigdy w życiu nie widziałem. Robią cross over i uwaga:
RE 6 X L4D2
4 postaci z L4D2 będą grywalnymi postaciami w Mercenaries oraz bodajże 3 potworki. Tak samo 3 potworki z RE6 pojawi się w L4D2. Normalnie szczena opada
Nie mogę się doczekać aż się zainstaluje, bo mam razem z moją lubą łoić aż nam palce odpadną
http://www.youtube.com/watch?v=cQjmWBtagag
Recoil napisał(a):Faja napisał(a):PS3 nie ma regionalizacji więc pójdzie bez problemuuci napisał(a):ale płytki z PSXa w NTSC nie odpalisz.
Otóż to. Stąd moje wątpliwości. Regionalizacji nie ma na PS3, ale o PSX nie ma mowy
Dzięki za odpowiedź Panowie
SALADYN napisał(a):Pomysł przedni, szkoda że tylko na PC ale znając Capcom to tylko czasowa ekskluzywność tego DLC, tak DLC lub raczej kolaboracja bo jednak do cross overu to jeszcze daleko.

.

SALADYN napisał(a):Wśród graczy panuje opinia którą nie potrafię znieść że RE4 i kolejne części są świetnymi grami ale nie powinny się nazywać Residentami, czemu ludzie nie rozumieją że seria musiała się rozwinąć i pójść w inną stronę że kolejne odsłony w starym stylu spotkały by się tylko z krytyką za archaizmy ?
.

. Jak jeszcze "czwórka" miała ten fajny nastrój tak potem jest gorzej. No ale naprawdę bardzo fajnie grało mi się w "piątkę" z kumplem. Wtedy nie ma narzekania na głupią Shevę, ale słońce za bardzo razi po oczach ;p

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość