Moderator: GM
Na forum Bioflames.com znalazlem info, że wersja którą dostaliśmy to nie jest oryginalny rip Capcomu ani nawet finalny produkt kolegi MrBZork. Jest to swojego rodzaju wersja poglądowa która w dużej mierze ma tylko pokazać świat RE 1.5 niż pozwolić normalnie w niego grać. Wersja 'pełna' ma się pokazać niedługo
Faja napisał(a):PS3 nie ma regionalizacji więc pójdzie bez problemu
uci napisał(a):ale płytki z PSXa w NTSC nie odpalisz.
Gac666 napisał(a):Dodatkowo za niedługo ma być coś czego nigdy w życiu nie widziałem. Robią cross over i uwaga:
RE 6 X L4D2
4 postaci z L4D2 będą grywalnymi postaciami w Mercenaries oraz bodajże 3 potworki. Tak samo 3 potworki z RE6 pojawi się w L4D2. Normalnie szczena opada
Nie mogę się doczekać aż się zainstaluje, bo mam razem z moją lubą łoić aż nam palce odpadną
http://www.youtube.com/watch?v=cQjmWBtagag
Recoil napisał(a):Faja napisał(a):PS3 nie ma regionalizacji więc pójdzie bez problemuuci napisał(a):ale płytki z PSXa w NTSC nie odpalisz.
Otóż to. Stąd moje wątpliwości. Regionalizacji nie ma na PS3, ale o PSX nie ma mowy
Dzięki za odpowiedź Panowie
SALADYN napisał(a):Pomysł przedni, szkoda że tylko na PC ale znając Capcom to tylko czasowa ekskluzywność tego DLC, tak DLC lub raczej kolaboracja bo jednak do cross overu to jeszcze daleko.
SALADYN napisał(a):Wśród graczy panuje opinia którą nie potrafię znieść że RE4 i kolejne części są świetnymi grami ale nie powinny się nazywać Residentami, czemu ludzie nie rozumieją że seria musiała się rozwinąć i pójść w inną stronę że kolejne odsłony w starym stylu spotkały by się tylko z krytyką za archaizmy ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość