Moderator: GM

Gac666 napisał(a):Ja nie mogłem się przemóc do Deus Ex'a, pomimo, że bardzo chciałem i znam ten engine bardzo dobrze. Grafika mi nie przeszkadzała, fabuła zapowiadała się fajnie.
Nie mogłem jednak przeboleć faktu, że gra nie może się zdecydować odnośnie celności. Mam niską celność, ok kumam rozjeżdża mi się celownik. W snajperce zaś buja mi się optyka (tak powiedzmy w miare realistycznie w porónaniu do crosshair). Ale nie mogę przeboleć faktu, że jak na pistolet założyłem laser to nagle snajperka była bezużyteczna, a ja miałem celność na 100% na nieskończoną odległość...
BECAUSE FUCK LOGIC.
Próbowałem znaleźć jakiegoś moda, który to zmieni, ale nie dało rady i niestety musiałem po raz kolejny (prób było chyba 5) zrezygnować :/.

uci napisał(a):Castlevania:LoS2 czyli drakula w akcji, momentami tak bardzo przypomina mi Blood Omen 1/2 - wampirze mocy, kontrola szczurów, nietoperzy, magiczne moce etc. plus slasher i rozwinięcie wątków dwóch poprzednich gier. Początek nie jest zły, bezproblemowe wejście w klimat, lepszy patent na 3 rodzaje broni (niż bezużyteczna czarna rękawica z C:Los1)
Ciekawe czemu taka średnio lubiana gierka.

Ocwelot napisał(a):Gac666 napisał(a):Ja nie mogłem się przemóc do Deus Ex'a, pomimo, że bardzo chciałem i znam ten engine bardzo dobrze. Grafika mi nie przeszkadzała, fabuła zapowiadała się fajnie.
Nie mogłem jednak przeboleć faktu, że gra nie może się zdecydować odnośnie celności. Mam niską celność, ok kumam rozjeżdża mi się celownik. W snajperce zaś buja mi się optyka (tak powiedzmy w miare realistycznie w porónaniu do crosshair). Ale nie mogę przeboleć faktu, że jak na pistolet założyłem laser to nagle snajperka była bezużyteczna, a ja miałem celność na 100% na nieskończoną odległość...
BECAUSE FUCK LOGIC.
Próbowałem znaleźć jakiegoś moda, który to zmieni, ale nie dało rady i niestety musiałem po raz kolejny (prób było chyba 5) zrezygnować :/.
Nie pokonała cię grafika, nie pokonał cię stary silnik gry z lekko opustoszałym światem, pokonała cię celność pistoletu z laserem?
Damn, Jimmy. Zagraj bez broni palnej, co. Dyplomacja, skradanie i "perswazja +", czyli tłumaczenie sobie różnic poglądowych z użyciem broni białej. Polecamy serdecznie, bracia Jan Chryzostom i Paweł Dętka.
.

Solidny napisał(a):Dawno robiłeś defragmentację?

czyi patałachy znowu w akcji, no nic ściągam po raz trzeci

Faja napisał(a):Final Fantasy VIII
Ale bym prał tego Squalla po pysku

ArecaS napisał(a):Faja napisał(a):Final Fantasy VIII
Ale bym prał tego Squalla po pysku
Prawda? Aż trudno uwierzyć, że tatuś taki sympatyczny. :/

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość