Moderator: GM

, który dysponuje mocą papieru. Bardzo ciekawe rozwiązanie. Ja jestem po trzeciej misji i podam prosty przykład. Zaczynamy misję na PS4. Gonimy tajemniczą postać, która doprowadza nas do miejsca zbrodni. Na miejscu robimy fotki i zbieramy dowody, po czym ulatniamy się w bezpieczną okolicę. W tym momencie dostajemy wiadomość, że resztę należy kontynuować na wcześniej wspomnianej stronie internetowej. Odpalmy kompa, idziemy na stronkę, zakładamy swoje konto, łączymy się z kontem PSN i widzimy fotki oraz zebrane dowody z miejsca zbrodni. W dowodach jest portfel ofiary, znajdujemy w nim wizytówkę, okazuje się, że to prywatny detektyw. Znajdujemy pamiątkowe zdjęcie z wakacji, zdjęcie ulubionej pani nauczycielki z liceum i kilka innych skrawków papieru. Strona podpowiada nam, że brakuje jeszcze innych dwóch dowodów. Na wizytówce jest kolejny adres www, tym razem agencji detektywistycznej. Udajemy się tam i próbujemy zalogować się jako ofiara. Login mamy z imienia i nazwiska, nie ma hasła, ale za to jest przycisk przypomnienia. Klikamy. Pojawiają się trzy pytania kontrolne. Podajemy prawidłowe odpowiedzi, które wynikają z tego co było w portfelu. Logujemy się i dostajemy nr sprawy, nad którą pan detektyw pracował. Przeglądamy akta i dostajemy kolejną stronę internetową. Tym razem jest to wewnętrzna sieć D.O.Z. Robimy włam i dostajemy się do kolejnych dokumentów. Po czym zostajemy poinformowani, że resztę musimy kontynuować na konsoli. Uff. Dla mnie rewelacja. Takie hybrydowe misje, aż się proszą w przygodówkach detektywistycznych. I to w zasadzie tyle, 3 misje PaperTrail do końca i drugie przejście ze złą karmą przede mną. Ja ze swojej strony mogę tylko polecić, bo warto. Yo.

Osvelot napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=UaUR6u8nHoM
Ach tak, uwielbiam nagrania z tej gry :}
Gillian napisał(a):Mam od jakiegoś czasu to Skate 3 na półce, czas chyba się za to zabrać. Do tej pory pograłem z godzinkę i trochę mnie uderzył klimat durnowatych amerykańskich skejtbordzistów. Ale jak się to zignoruje, to jest całkiem dobrze.

Osvelot napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=UaUR6u8nHoM
Ach tak, uwielbiam nagrania z tej gry :}

Pogramy zobaczymy, póki co najbardziej przypasował mi soundtrack ^^

. Nic nowego dla znawców serii.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość