Moderator: GM
Z tego co kul pisał na szałcie to już chyba nie ; ).SALADYN napisał(a):MGS1 będę miał gratis z zavii przy okazji Kolekcji HD
SALADYN napisał(a):nie da sie pobrać tylko jednej gry ?
twilite kid napisał(a):deadspace6 chyba kupił wszystkie gry na jednym koncie i dlatego teraz się "nie da"...?
twilite kid napisał(a):Z tego co kul pisał na szałcie to już chyba nie ; ).SALADYN napisał(a):MGS1 będę miał gratis z zavii przy okazji Kolekcji HD
deadspace6 napisał(a):SALADYN - niestety nie dało rady samego Beyond Good and Evil kupić i jest to slot wraz z Silent Hill 1 i MGS 1.
Koszt slotu to 18zł. Daj znać czy bierzesz.
SALADYN napisał(a):W takiej sytuacji jak opisana powyżej raczej sie skuszę, tylko czy muszę ci wysyłać przelew za 1.80zł przy wymianie za dodatek do Deus EX i Festiwal krwi czy poczekamy na jakąś okazję do uregulowania płatności.
Faja napisał(a):Ja mam SR wraz z BO i obiema czesciami Oddworld

i grasz na konsoli i "PSP 1", wchodzę na stronkę dezaktywuję na "PSP 1" i mogę potem na drugim "PSP 2" grać, itd. w nieskończoność ?Pabian napisał(a):Czyli, że jak teraz jest na 2 konsole to np. kupujesz grę z PSXa, powiedzmy MGSi grasz na konsoli i "PSP 1", wchodzę na stronkę dezaktywuję na "PSP 1" i mogę potem na drugim "PSP 2" grać, itd. w nieskończoność ?

twilite kid napisał(a):A można np po kablu robić swoiste "transfarring" czyli z PSP sejwy na PS3 przenosić?
twilite kid napisał(a):I jak został rozwiązany problem braku R2 i L2?
SALADYN napisał(a):W przypadku MGS'a na PSP klawisze zastąpiła gałka.

No i o to chodziło. Dzięki!ArecaS napisał(a):Albo w ogóle można sobie dowolnie poprzydzielać.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość