przez Blady » So lut 07, 09 00:08
Skoro mam się niczego nie spodziewać, to po co wypuszczać demo? Zastanów się, co mówisz. Celem dema jest zachęcić do zakupu, czyż nie? "Co ty się po tym spodziewasz:P?" - niespodziewanego. WIDZĘ, że grafika jest dobra. Skoro to jedyny punkt zaczepny, to obejrzyj trailer. Gameplay natomiast jest ŚREDNI, TYLKO średni. Czytałem, że pełna wersja "urozmaica" rozgrywkę sekcjami, kiedy jeździsz czołdżkiem albo sterujesz mechem. OMG LOL, nigdy tego nie widziałem, to powód, żeby wydać 200zł!!
WIEM, że Killzone 2 się sprzeda. WIEM, że recenzenci będą czuli PARCIE, aby dać grze wysoką ocenę i besztać będzie się tych, którzy odważą się wyrazić swoje zdanie. Jak było z Halo 3? Też dałem się złapać, ugiąć przed naporem- ale to był pierwszy i ostatni raz. GTAIV to też ŚREDNIA gra. Uncharted też. Far Cry 2. Call of Duty 4. Battlefield 2. Dare I say... MGS4? Hmmm..
The days of the car as a symbol of freedom are gone. The world wants us all in eco-boxes, wedged nose-to-tail with other eco-boxes. There are people who'd rather we took no pleasure from driving at all.