Moderator: GM
ArecaS napisał(a):A ilu znasz PeCetowców, którzy lubią Final Fantasy?
twilite kid napisał(a):A jak zapatrujecie się w FF XIV? Czyli chyba XI-2. Kolejny MMO?
Gac666 napisał(a):FF7 i 8 przykładami kiepskiej konwersji? No coś ty, to jedna z lepszych konwersji jakie pamietam z tamtego okresu. to juz RE2 i 3 byly gorsze.
Gac666 napisał(a):A FF11 mmo jest popularne ale nie u nas, japonczycy wrecz nie moga sie bez tej gry obejsc, tam jest bardzo popularna.
Chyba mówili tylko coś, że online, niekoniecznie MMO? Szczerze mówiąc już nie wiem... Ale pewnie i tak dostaniemy MMO.Mroku napisał(a):Tak, bedzie MMO, potwierdzone od razu na prezentacji, nie ma co snuć domysłów.
W FF7 wykastrowano filmy i muzykę
a w FF8 schrzanili kwestię poziomu trudności ponoć (podobno strasznie zaniżony, ale bezpośrednio nie mogłem porównać) i coś jeszcze było, choć i tak lepiej niż poprzednio.
Gac666 napisał(a):W jaką piracką wersje FF7 grałeś, że miałeś ucięte filmy i muzykę?
uci napisał(a):XIII podobno za rok na wiosnę u nas? a przed nią jeszcze Dissidia
ArecaS napisał(a):Może i w midi była, ale chórki w One Winged Angel też były.Natomiast filmiki faktycznie miały taką rozdzielczość (320x240 raczej), ale to nie zmienia faktu, że w żadnej innej konwersji nie zetknąłem się z takim pogorszeniem ich jakości względem oryginału. Czy może nie jakości, a efektu. Od pikselozy oczy tam bolą.
yyyYYYYYYY! Powaga? A ja sobie chciałem kupić! I dupa ; (Operator napisał(a):Najpierw trza mieć PS3...
Geeez, chodziło mi o, że trzeba by było zapłacić około 1100 złotych za samo PS3...twilite kid napisał(a):yyyYYYYYYY! Powaga?
Operator napisał(a):twilite kid napisał/a:
yyyYYYYYYY! Powaga?
Geeez, chodziło mi o, że trzeba by było zapłacić około 1100 złotych za samo PS3...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość