MGS4 za granicą...

Moderator: GM

MGS4 za granicą...

Postprzez AkiEvans » N lis 16, 08 23:50

Witam.

NIe wiem czy dobry dział(Jak tak to proszę o przeniesienie.)

Za parę dni mam zamiar kupic PS3 80gb 4-porty USB. ALE, Kupuje ję w Hiszpanii. I tu jest problem... Wiem że oprogramowanie PS3 jest w wielu jezykach, ale jak to sie ma do gier?? Czy MGS4 Jest możliwość innych wersji Językowych(Nie napisy). Jestem w Hiszpanii, dokładniej wyspy Kanaryjskie, nie długo i nie znam tego języka na tyle dobrze by zrozumiał o co biega, na odwrót z angielskim. Wiec Jeśli ktoś wie na ten temat Prosiłbym o Odpowiedz...

Z Góry Dziękuje

PS. Nie polecam zciagac gier za granicy, nie wychodzi taniej...;/
AkiEvans
Black Color

Postprzez kul2 » Pn lis 17, 08 10:05

O ile wiem nie ma hiszpanskiego dubingu.

Nie polecam zciagac gier za granicy, nie wychodzi taniej...;/

Oj wychodzi wychodzi :D
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez AkiEvans » Pn lis 17, 08 13:58

kul napisał(a):Oj wychodzi wychodzi :D

Oj nie^^ u mnie gry sa w cenach po 50-70 euro, a zciagniecie gry z polski na wyspy kanaryskie wychodzi mnie taniej o jakieś 10-20euro z kosztami przesyłki^^. według mnie wychodzi taniej z polski
AkiEvans
Black Color

Postprzez kul2 » Pn lis 17, 08 18:23

To sie sprowadza z USA gry current genowe, a nie z Europy.
Starsze z ibeja w Anglii i juz.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez SALADYN » Pn lis 17, 08 18:35

Racja , mnie bardzo nie pasują instrukcje i okładki w innym języku niż polski lub angielski.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez AkiEvans » Pn lis 17, 08 19:23

SALADYN napisał(a):Racja , mnie bardzo nie pasują instrukcje i okładki w innym języku niż polski lub angielski.

Dokładnie...

Ale co do Tematu to ktoś wie czy jest dostepnych pare wersji jezykowych na 1 BD czy tylko jedna, bo Hiszpanie mają manie Dubbingowania Gier, Filmów, noramlnie wszystkiego...(Jak żałośnie brzymi Ojciec Chrzestny albo Star Wars po Hiszpańsku, a co dopiero MGS...)
AkiEvans
Black Color

Postprzez Gillian » Pn lis 17, 08 19:55

Jak żałośnie brzymi Ojciec Chrzestny albo Star Wars po Hiszpańsku, a co dopiero MGS...

300 brzmiało rewelacyjnie, tak egzotycznie ; ). Ale to nie z tego powodu nie chcę widzieć tego filmu ponownie, po angielsku...
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez AkiEvans » Śr lis 19, 08 23:48

To inaczej. Ile macie dostępnych języków w MGS4 Napisy i Dubbing
AkiEvans
Black Color

Powrót do Gry i Konsole