Moderator: GM
Glut napisał(a):Bo gdyby nie istniały wersje pirackie, ludzie nie kupowaliby oryginałów.
Ale za to nawet nie bierze się Remedy tylko kanadyjski oddział R* więc nawet nie ma czego porównywać...SincoderFX napisał(a):Martwi mnie to trochę, bo ok, mam PS3, ale jedynka i dwójka na PS2 były tragiczne w stosunku do pecetowej wersji. Na pewno w to na konsoli grał nie będę, oooj NIE.
No tak. Bez brody by wymiatał. Z brodą gra bedzie cianka.Operator napisał(a):Max z brodą?! To nie będzie to samo co wcześniej, szkoda...
Gac666 napisał(a):Kto stawia na to, że będzie system cover jak w GoW XD? W sumie byłoby to ciekawe rozwiązanie przydatne dla tej gry.
Kazuun napisał(a):tez mieliście wrażenie, że Max z "dwójki" nie przypominał z twarzy Maxa z "jedynki" ? Jak by zupełnie inna postać (imo gorsza). Jedynke uwielbiałem, a dwójka mnie strasznie zmęczyła.
ColonelAI napisał(a):Teraz przy zaawansowanej technologii mocap mogliby spokojnie zeskanować twarz pana Lake'a i przenieść do cyfrowego świata.
Nie martw się. Silnik, na którym pracuje gra nie ma żadnego wpływu na gameplay (patrz Renderware na którym powstawały Burnouty i BLACK). To jeden z mitów. Celownik soboe możesz ustawic jak chcesz, ukrywac się możesz też jak chcesz - silnik nie ma na to wpływu.uci napisał(a):jak nic czuje że silnik bedziemy mieli z GTA4... ukrywanie za rogami, miejsca postrzałów u przeciwników, celoniwk znad ramienia... ale mam nadzieje że się mylę...
Skanowanie 3D twarzy nie ma nic wspólnego z mocap.ColonelAI napisał(a):Teraz przy zaawansowanej technologii mocap mogliby spokojnie zeskanować twarz pana Lake'a i przenieść do cyfrowego świata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość