Moderator: GM
Kazuun napisał(a):Ja swojego leniwca już mam od..... Lostu, ile to będzie ? Miesiąc ?
Najgorsze to, że "dostałem" go w "prezencie" od pewnego kolegi, a nie z braku skilla.... ale ludzi to i tak do mnie zniechęca.
Kazuun napisał(a):Jaws nie dostaje się tylko za podrzynanie gardła w chwycie CQC ?
Kazuun napisał(a):"ONLY BOX" - ten serwer dał mi się wynudzić
A czemu nie chcę Slotha ? Mnie to wisi osobiście, znajomym też, bo wiemy co każdy z nas umie. Ale jak nam ktoś obcy wpadł w pt do Survi teamu i na starcie wrzasnął: "OMG, kik the Sloth n00b !!!!!!" to się można wkurczyć
Sylwo napisał(a):i jeszcze chciałem się dowiedziec gdzie najlepiej podwyzszyc level??
ivanesca napisał(a):Sylwo napisał(a):i jeszcze chciałem się dowiedziec gdzie najlepiej podwyzszyc level??
Oczywiście survivale, ale jeśli ktoś nie ma dostępu, to mam wrażenie, że najprędzej levele wzrastają na Rescue. Chociaż mogę się mylić...
maciusman napisał(a):Konami powinno tak ustawic zasady rozgrywki , zeby ucieczka nie ratowala przed spadkami leveli i emblemow.
Kazuun napisał(a):maciusman napisał(a):Konami powinno tak ustawic zasady rozgrywki , zeby ucieczka nie ratowala przed spadkami leveli i emblemow.
Jak najbardziej. Jest to chyba najbardziej wkurczająca rzecz w MGO.
Powinno być tak, że wszelakie statsy zapisują się na bierząco, a nie dopiero pod koniec meczu. Albo Jakieś kary za wszelakie disconnecty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość