Moderator: GM
Mikos_92 napisał(a):Witam prawdziwych wyjadaczy MGS'a
Gram od dzisiaj. Im dłużej to robię mam coraz więcej pytań, ale to już tak jest ze mną.
1 Czy podczas meczów są dostępne tylko i wyłącznie te "zwyczajne" bronie? Czy to zależy od serwera? Precyzując pytanie chodzi mi o to czy kiedyś się pobawię M4 z granatnikiem kolimatorem i innymi bajerami.
2 Mianowicie punkty w meczu. Tnę wiarę jak oszalały mam najwięcej zabić(pewnie na noobowych serwach) a i tak nie mam ich najwięcej.
3 Te punkty rewardz czy jak to tam się zwie. Gram ciągle ubijam wiarę zdarza mi się że jestem 1 na liście a i tak te punkty mi nie przybywają.
4 Czy skille mają coś do zadawania większego damage??
Wybaczcie ze tyle pytań od razu, wiem ze po części moje odpowiedzi są na forum ale nie są do końca wyjaśnione pod moim względem. Z góry dziękuje
Pzdr 4 all
Mikos_92 napisał(a):Teraz trochę zaofftopuje xD Jak was ktoś położy chwytem CQC na glebę to nie wstawajcie z tego względu ze koleś będzie myślał ze jesteśmy ogłuszeni. W środku pola walki nie będzie sprawdzał czy nad wami świecą się gwiazdkiWtedy gdy się odwróci plecami wstajemy i czy kulki w plecy xD (pewnie żadna eureka ale może ktoś tego nie zauważył)
Właśnie czy jak ogłuszymy jakiegoś ziomka to warto go dobijać?? Bo jak na razie tak robiłem, tak jak Rusek z II WS
Mikos_92 napisał(a):To widzę że trzeba się trochę namęczyć aby ustukać na jakiś porządny strój xD
Właśnie a te rangi gdzie się pojawiają typu sloth i te inne xD?
Czy można zmienić wygląd mojego ziomka na inny z tych dostępnych na początku jak się go tworzyło??
Teraz trochę zaofftopuje xD Jak was ktoś położy chwytem CQC na glebę to nie wstawajcie z tego względu ze koleś będzie myślał ze jesteśmy ogłuszeni. W środku pola walki nie będzie sprawdzał czy nad wami świecą się gwiazdkiWtedy gdy się odwróci plecami wstajemy i czy kulki w plecy xD (pewnie żadna eureka ale może ktoś tego nie zauważył)
Właśnie czy jak ogłuszymy jakiegoś ziomka to warto go dobijać?? Bo jak na razie tak robiłem, tak jak Rusek z II WS
Mikos_92 napisał(a):Właśnie jak ja grałem w singlu to jak zrobić tak żeby był ciągle widok z pierwszej osoby. Nie chodzi mi o to ze wciskamy L1 a potem trójkąt. Teraz właśnie mam problem bo natrafiam częściej na trudniejszych przeciwników i jak wy normalnie kropicie do wiary przymierzając z 1 osoby czy po prostu na L1??
Bo właśnie jak przymierzam to po 1 serii celownik idzie mi w pizdu i potem jakoś nie mogę się odnaleść w sytuacji pod tym względem że jak mi odleci celownik to już nie wiem gdzie koleś jest czy się położył, schował za jakąś belką albo po prostu gdzieś spierdolił.
Czasami się denerwuje jak muszę z Svd wakować 3 strzały w klatę by koleś padł :/ Przyznacie ze chyba snajperki nie są dopracowane do końca jeden hit i koleś powinien leżeć no chyba ze dostał gdzieś w któreś kończyny.
Mikos_92 napisał(a):Nawet nie wiem do czego niektóre się przydają np. running Co będę szybciej biegał xD.
Mikos_92 napisał(a):Ja zawsze w skillach mam Snipe assaulta hawkeye i to od podkładania np. clamoreZawsze jak gdzieś przystanę na dłużej to się podkłada clamore albo najlepsza minę czyli playboy
Prościej się chyba nie da.Scanner - Pozwala wykraść dane SOP całego przeciwnego zespołu. Łapiemy delikwenta w CQC i wciskamy "trójkąt". Musimy mieć jako item wyekwipowane Scanning Plug S. Zajmuje 1 slot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość