Zakupione Meme&Gene exp-pack (47pln) MGO PSN - gdzie jes

Tutaj rozmawiamy o MGO i MGO2

Moderator: GM

Zakupione Meme&Gene exp-pack (47pln) MGO PSN - gdzie jes

Postprzez yukiPL » N lip 05, 09 02:21

Witajcie

Mam zarejestrowany Konami ID na Polskę.

Wybrałem z menu MGO Shop (Playstation (R) Network) - cena była podana w złotówkach, płatność wykonana.

Nie rozpoczęło się automatyczne pobieranie, nie ma pliku w download list PSN... czy ktoś z Was wie jak to pobrać?

Przeglądałem forum i widziałem że są z tym problemy. Jednak jak zobaczyłem ceny podane w pln, pomyślałem że coś się w tej sprawie zmieniło.

Jeżeli to ma znaczenie, to w Transaction History 47zł jest podane w nawiasach (pozostałe operacje nie).

Proszę o pomoc, pozdrawiam,
Marek
yukiPL
Inkarnacja VR

Postprzez greyfox » N lip 05, 09 04:11

Po zakupieniu nic nie ściągasz. Zakup po prostu odblokowuje dostęp do danych rzeczy na Twoim koncie GAME ID. Dodatki ściągnąłeś wcześniej. Teraz gdziekolwiek byś nie grał; u kolegi, w jakiejs kafejce czy gdziekolwiek, logując się na swoje konto w MGO masz dostęp do dodatków które zakupiłeś. Nie wiem czy nie wprowadze następnym zdaniem w błąd gdyż raz w tej sprawie się myliłem aleee .... dodatki które ściągasz nie są przypisane do Twojego PSN ID tylko do GAME ID z MGO .....
true ?
Jedna rzecz powoduje następną.
Człowiek ma słabości, jest wadliwy.
Wada prowadzi do poczucia winy.
Poczucie winy do wstydu.
Wstyd rekompensuje sobie dumą i pychą.
A kiedy upada jego duma,
rozpacz bierze górę i prowadzi do jego destrukcji.
greyfox
Revolver Ocelot

Postprzez maciusman » Pn lip 06, 09 21:12

greyfox napisał(a):Po zakupieniu nic nie ściągasz. Zakup po prostu odblokowuje dostęp do danych rzeczy na Twoim koncie GAME ID. Dodatki ściągnąłeś wcześniej. Teraz gdziekolwiek byś nie grał; u kolegi, w jakiejs kafejce czy gdziekolwiek, logując się na swoje konto w MGO masz dostęp do dodatków które zakupiłeś. Nie wiem czy nie wprowadze następnym zdaniem w błąd gdyż raz w tej sprawie się myliłem aleee .... dodatki które ściągasz nie są przypisane do Twojego PSN ID tylko do GAME ID z MGO .....
true ?

Dokladnie , nie inaczej. Kazdy dodatek sciagal sie wraz z kolejnym updatem i od razu po dokonaniu platnosci mozna grac na nowych mapach.
maciusman
Red Blaster

Powrót do Metal Gear Online