Witam Was,
Wreszcie się zabrałem za zrobienie kilku zdjęć. Obiecałem KULowi że za każdym razem, rzeczy związane z MGS prześlę najpierw jemu. Zdjęcia, które tutaj prezentuję widzą światło internetu po raz pierwszy. Tak, My, Polacy nie jesteśmy gorsi i też posiadamy takie właśnie przedmioty.
Gra jest sprawna, w pełnym komplecie i przedstawia, jak Wam wiadomo, prawdziwą drugą część Metal Gear. Kartridż MSX2 RC767 jest w stanie idealnym. Praktycznie zdjęcia same mówią za siebie.
Autograf. Hideo Kojima podpisał tą instrukcję obsługi podczas wizyty w Amsterdamie, promując premierę MGS4.
Cena: bezcenna
Cena jaką mi dotąd zaoferowano: $1000 USD.
Czy sprzedam? Wątpliwe, aczkolwiek swoją cenę mam.
Aczkolwiek, gdyby kiedyś w Polsce powstało muzeum gier wideo z krwi i kości, czy też z cegły i zaprawy, to z przyjemnością wypożyczyłbym nieodpłatnie na jakiś określony czas.
Dodam nieskromnie , że jest to już drugi eksponat w mojej kolekcji z autografem pana Kojima.
[Zdjęcia wykonane przez - ® 2009 GameScanner.org]
PS - jeżeli wykazujesz się choć odrobiną zainteresowania i chciałbyś się dowiedzieć skąd się urwałem, zapraszam do przeczytania tego wpisu z mojego blogu. Obecnie jest w stanie uśpienia ale wpis nadal istnieje. Przepraszam za słabą polszczyznę.
http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=341833&n=55