Problem z MGS 2 >vr trenning>snake>first person>

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

Problem z MGS 2 >vr trenning>snake>first person>

Postprzez PorkiCrazyJumpe » N maja 25, 08 16:42

Mam problem z ostatnią misją w first person dla snake'a .
Problem polega na tym że w tej misji trzeba rozbroić bomby rozbrajam 4 bomby i zostaje jedna bomba którą widać przez okno do niej nie mogę się dojść .
JAK SĄ ROZBROIĆ ?
Za POMOC Z GÓRY WIELKIE THX
PorkiCrazyJumpe
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » N maja 25, 08 16:53

Tlumaczenie z oficjalnego poradnika do Substance.

Po zabiciu z miejsca startowego zejdz na dol schodami i spojrz w gore by zobaczyc pierwsza bombe. Udaj sie do budnku z lewej i spojrz w dolny lewy rog. Druga bomba znajduje sie obok pudla. Udajs ie w gore na trzecie pietro i znajdz na podlodze otwor wntylacyjny. Wczolgaj sie do srodka i w dol by znalezc trzecia bombe. Podazaj dalej systemem wentylacyjnym i wyjdziesz po drugiej stronie. Dostan sie na dach budynku z prawej po czym zejdz jeden poziom w dol i spojrz przez okna po lewej. W drugim z nich powinna byc bomba. By do niej dotrzec obroc sie 180 stopni, spojrz w dol i przeczolgaj sie przez otwor. Kieruj sie w strone srodkadachu budunku na ktorym zaczynales. Powinines znalezc po drodze duze nagromadzenie pudel. Wejdz na nie i spojrz pod listwa znajdujaca sie nad Toba by znalezc ostatnia bombe.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez PorkiCrazyJumpe » Pn maja 26, 08 07:38

Dzięki bardzo , przydał mi sie ten opis
I nie udało mi sie tego przejść bo jak wchodziłem do tego szybu to widziałem scianę na samym końcu i już tam niewłaziłem dalej :)
Jeszcze raz THX.
PorkiCrazyJumpe
Inkarnacja VR

Powrót do Problemy Techniczne