Moderator: GM
Dosłownie odrobina więcej ostrożności, a pełny potencjał konsoli stoi otworem.
deadspace6 napisał(a):Nad przeróbką się zastanawiałem, ale chyba na razie dam sobie z tym spokój.
Po zainstalowaniu softu 6.20 na 3004 tracisz bezpowrotnie (przynajmniej póki co) możliwość przeróbki konsoli. No ale sądzę, że miałeś tego świadomość. 

No to już nie przerobisz.Po zainstalowaniu softu 6.20 na 3004 tracisz bezpowrotnie (przynajmniej póki co) możliwość przeróbki konsoli. No ale sądzę, że miałeś tego świadomość.
deadspace6 napisał(a):Dodatkowe funkcjonalności nie przydały by mi się za bardzo.
Takie Filer czy Bookr naprawdę ułatwiają życie. No i sporo niesamowicie wygodnych pluginów (ot, choćby PSP HUD). Po prostu wtopiłeś. 

ArecaS napisał(a):Tu byś się zdziwił.Takie Filer czy Bookr naprawdę ułatwiają życie. No i sporo niesamowicie wygodnych pluginów (ot, choćby PSP HUD). Po prostu wtopiłeś.

Nie wiem co tak ludzie się go boją, że z m33 się nie chcą przesiąść.
Bo na moje oko nie warto zmieniać, bo inne gry działają bez problemu.

twilite kid napisał(a):Jak to czytam to chyba więcej problemów niż pożytku z tego przerabiania ;D.
). Ponoć niektóre gry na tym sofcie nie chcą saveo'ować, ale raz, że ja się jeszcze z taką nie spotkałem (choć ponoć VCS tak ma), a dwa, że właśnie po to jest ten programik do przeskoczenia na D2, który jest niemal kompletnie wolny od bugów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość