Ja to bym wolał żeby Raiden sobie transfuzję sztucznej krwi robił aby odzyskać pasek energii , co do staminy to syringe z nanomaszynami to w końcu takie MGS'owe

SALADYN napisał(a):Bateryjki ???
Ja to bym wolał żeby Raiden sobie transfuzję sztucznej krwi robił aby odzyskać pasek energii , co do staminy to syringe z nanomaszynami to w końcu takie MGS'owe
Ale transfuzja i syringe też niezłe pomysły.
Nemesis U.S. napisał(a):Ja nie wierzę już w nic temu, co gada Hideo Kojima.
ColonelAI napisał(a):Może to będzie siekanka z elementami skradanki. Kto wie...

Wisniowsky napisał(a):No mi to tez przypomina Raiden'a i Gray Fox'a .
Moze taki styl walki bedzie wystepowal w MGS:Rising, takie cos w stylu Assassin's Creed moze jak to przeczytalem

Posługiwanie się mieczem przypominać ma styl walki znany już z końcówki MGS 2. Kąt uderzenia zależeć będzie od wychylenia prawej gałki analogowej, różnica polega jednak na większej precyzji i wyrafinowaniu w walce kataną.
Naszym ludzkim wrogom możemy poodcinać dłonie, lub pozbawić ich broni przecinając je na pół. Takie wyjście budzi strach wśród żołnierzy, co powoduje ich ucieczkę
Ale co z nogami? Żołnierz będzie wykrwawiał się i krzyczał wniebogłosy the horror, the horror???Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość