Solidny napisał(a):Same trailery starczają? Bo dema robią się coraz rzadsze... chyba, że liczyć triale na psn
Przewaznie starczaja no ale demo to jednak demo. Poza tym, w przypadku gier po premierze, jest jeszcze niezastapiony YT.
Solidny napisał(a):Same trailery starczają? Bo dema robią się coraz rzadsze... chyba, że liczyć triale na psn

uci napisał(a):chyba wszystko jest lepsze od ninja gaiden 3

a absurdalna fabuła Revengeance nie łączy się zbyt mocno z kanonem, co może rozczarować fanów.

SALADYN napisał(a):Są już pełne listy trofeów, unikajcie bo mnie się już i udało naciąć na jeden mega spoiler co do ostatniego bossa.

), sam trailer świetny pokazujący że jeszcze czymś gra może nas zaskoczyć po tym natłoku zwiastunów bo kto by się spodziewał gościa rodem z klasycznego Resident Evil okładającego się z Raidenem pięściami, wszystko przyprawiono świetną muzyką taką w MGS'owym stylu.
mam takie pytanie, wiecie może czy jutro w mm lub empiku będzie dostępny MGR? albo na PSN do kupienia? bo potrzebuje tej gry jako prezentu na sobotę. Wysyłka nie wchodzi w grę bo nie dojdzie :(ArhibaldWest napisał(a):Zawsze można pójść na takiego "hardkora" i nic nie ulepszać po drodze.
endriu1145 napisał(a):Hejmam takie pytanie, wiecie może czy jutro w mm lub empiku będzie dostępny MGR? albo na PSN do kupienia? bo potrzebuje tej gry jako prezentu na sobotę. Wysyłka nie wchodzi w grę bo nie dojdzie :(
uci napisał(a):no nic, zbieram się do katowic po swojego risinga :]
W Empiku i w MM nie ma i nie będzie, oni nawet nie wiedzą, że jest premiera
zamówiłem z Gamescome z wawy 179 zł za sztukę 
twilite kid napisał(a):Empik i MM za 249 nikogo.

Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość