A gdzie Gac? Pecetowa wersja gry ogłoszona a człowiek przepadł. Żadnego zgryźliwego komentarza jak to MGS:R na PC oleje ciepłym moczem wersję konsolowe?
Marciniak napisał(a):Domysla sie ktos moze kiedy bedziemy mogli dowiedziec sie czegos nowego na temat gry? Przydalby sie jakis pozadny trailer a nie to "cos"!
bo silnik multi jest pewnie robiony od podstaw

Blady napisał(a):Nie liczyłbym na nic więcej niż przeróbkę silnika MGS4. I TAK, XBOX SOBIE SPOKOJNIE PORADZI.
Gac666 napisał(a):Jakoś DMC4 zostało wydane praktycznie w tym samym momencie na jedną i druga konsole a potem na PC i wszędzie popierdziela jak głupia,

Akurat MT Framework, na którym jedzie DMC4 (jak i większość innych gier Capcom z tej generacji), był od podstaw pisany jako silnik multiplatformowy, wspierający PS3, X0 i PC. Z tego, co czytałem, to proces powstawania gier na tym silniku jest taki, że najpierw do pewnego momentu wszystko tworzone jest tylko i wyłącznie na PC, potem następuje proces optymalizowania kodu pod konsole, a na sam koniec na blaszaki.
), a potem przenoszona na konsolę. Co nie znaczy, że każda gra jest pisana POD PC, bo nie jest, wszystko jest pisane pod daną konsolę, a testowane NA konsoli.

Nie wiem o co wam chodzi, niby kochacie MGS a cały czas psioczycie a to na fabułę a to na gameplay. O co Wam tak właściwie chodzi? Skoro nic Wam się w tych grach nie podoba to po co w nie gracie od 97 roku czy wcześniej i cały czas dyskutujecie?
RyuEX napisał(a):A ten artwork Raidena z Crying Wolf to prawdziwy jest na 100%? Bo mi się zdaję że to gdzieś widziałem już znacznie wcześniej. To jest z konferencji Konami tak? ehhh...
ColonelAI napisał(a):A co jeśli po prostu rysownik pomylił się i pomalował oko Raidena na brązowo?
.
).

Mr_Zombie napisał(a):(chyba, że ciało, które ma na końcu MGS4 to też egzoszkielet, tyle, że ze sztuczną skórą...)
Mr_Zombie napisał(a):Chyba, że to nie jest ten Raiden; że "Raiden" to jedynie pseudonim, tak jak na początku MGS2, rodziału Big Shell, Jack miał pseudonim "Snake".
Mr_Zombie napisał(a):Oznaczałoby to, że akcja Rising musi mieć miejsce między MGS2 a MGS4, a w obu tych częściach Raiden miał błękitne oczy.
Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość