Saladin01 napisał(a):Wystarczy pod jeden przycisk podpiąć skok - po czym dodać kierunek za pomocą gałki by już wykręcać odpowiednie akcje jak to jest opisane powyżej.
Saladin01 napisał(a):Mnie interesuje czy będzie skupianie energii Ki
uci napisał(a):tylko że jak np. mieliśmy MGS2 to przeciwnicy padali od jednego ciosu mieczem, więc nie widzę potrzeby ładowanych ciosów (chyba że miałby tym Gekko kroić na kawałki).
uci napisał(a):Byle tylko po prostu nie podrasowali machania mieczem z MGS2 na silniku z 4ki, bo naprawdę może wtedy być za sztywno.
uci napisał(a):Byle tylko po prostu nie podrasowali machania mieczem z MGS2 na silniku z 4ki, bo naprawdę może wtedy być za sztywno.
uci napisał(a):tylko że jak np. mieliśmy MGS2 to przeciwnicy padali od jednego ciosu mieczem, więc nie widzę potrzeby ładowanych ciosów (chyba że miałby tym Gekko kroić na kawałki).
Jeśli tak nie będzie, to Raiden będzie mógł odpowiedzieć twierdząco na zaczepkę:RyuEX napisał(a):Możliwe że np. Raiden będzie zużywał pasek Staminy, jeśli będzie za dużo biegał i machał mieczem.
You too...Immortal?
Kurde, ja nie chcę by się okazało, że będziemy grać kompletnym cyborgiem...To będzie takie futurystyczne zbyt IMHO i jeszcze by się okazało, że nowa 'żelazna gira' to nic innego jak sam Raiden:/uci napisał(a):może zamiast staminy, jakiś pasek energii, ktory bedziemy ładować zamiast zjadać racje
SolidSimon napisał(a):uci napisał/a:
może zamiast staminy, jakiś pasek energii, ktory bedziemy ładować zamiast zjadać racje
Kurde, ja nie chcę by się okazało, że będziemy grać kompletnym cyborgiem...To będzie takie futurystyczne zbyt IMHO i jeszcze by się okazało, że nowa 'żelazna gira' to nic innego jak sam Raiden:/
Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość