Moderator: GM
SALADYN napisał(a): kamuflażu Moss od The End'a którego zdobędziesz za kontaktowanie sie z duchami w jednej z misji "Dead Man's Treasure" lub za przejście misji 062 na S , sam jeszcze nie sprawdziłem także nie jestem pewien.
SALADYN napisał(a):Kusy napisał(a):...
Wykonaj te misje jeszcze raz , nagród za wykonanie Outer Ops są trzy rodzaje...
k.b.88. napisał(a):SALADYN napisał(a): kamuflażu Moss od The End'a którego zdobędziesz za kontaktowanie sie z duchami w jednej z misji "Dead Man's Treasure" lub za przejście misji 062 na S , sam jeszcze nie sprawdziłem także nie jestem pewien.
Co miałeś na myśli pisząc "kontaktowanie się z duchami" ?? Rozmawiać z nimi?
SALADYN napisał(a):W Extra Ops 062 , podejdź blisko ducha tak żeby cię nie zauważył (Sneaking Suit i Soliton Radar sie przyda) i zacznij używać codec'a aż w odpowiedzi usłyszysz "This is The End" i "I will found you" , potem dokończ misje najlepiej na S.
Pamiętać musisz że The End odezwie się do ciebie tylko w dwóch pierwszych leśnych lokacjach tej misji , dalej już nie zareaguje.
Wyrwane z kontekstu brzmi jak z powieści Murakamiego :pSimon napisał(a):A znalazłeś i rozmawiałeś z kotem?
k.b.88. napisał(a):Jak zrobić range S w 121 itp. ?
Kusy napisał o pokazywaniu przedmiotów na mapie. Raz miałem coś takiego. Myślałem że to dzięki SONIC EYE w ITEM S.ale to nie tak. Jak nazywa się ta zdolność u tych "typów" których mam w timie?
SALADYN napisał(a): kamuflażu Moss od The End'a którego zdobędziesz za kontaktowanie sie z duchami w jednej z misji "Dead Man's Treasure" lub za przejście misji 062 na S , sam jeszcze nie sprawdziłem także nie jestem pewien.
k.b.88. napisał(a):Co miałeś na myśli pisząc "kontaktowanie się z duchami" ?? Rozmawiać z nimi?
Helerek napisał(a):ahh saladyn ;]
http://metalgear.wikia.com/wiki/Peace_W ... _equipment
Japoński soldat? Chodzi ci o tego gościa do muszkietu? Czy do patriota?
Tam pisze:
"Tanegashima Musket [GMP 330900, R&D 89] - Rathalos Wing -> Extra Ops 121 and 122/Complete Mission + Japanese Patriot/Extra Ops 049 "
Może trzeba rangę S zrobić ; p?
u mnie on jest wolontariuszem czyli z rekrutacji on jest losowy po za tym moja gra jest jakaś inna bo hełm do battle mam z misji extra ops a nie outer tak samo tego gościa :o.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość