Ok sprobuje najbardziej wkurza fakt, że tych buszmenów nie widać i wylatuje Ci zaraz 5 i jest alarm i czesto padam ale moze dam rade
Pozdro
Moderator: GM
Ok sprobuje najbardziej wkurza fakt, że tych buszmenów nie widać i wylatuje Ci zaraz 5 i jest alarm i czesto padam ale moze dam rade
Kolejny proble m xP
01zabil01 napisał(a):Ale widziałem jak na you tube był gościu który walczył z peace walkerem i miał znaczek nieskończonosci.Taka odwrocona ósemka

i walsnie ostatnio znowu sprobowalem i udalo sie potem zostalem przetransportowany do jakiegos wiezienia ( jak cos powtarzam - ta misja zaczyna sie rozmowa z jakas kobitką, potem nas razi pradem bez przerwy
) i jestem w tym wiezieniu, regeneruje se HP lezac i mnie znowu do niej biora no i na szczescie znowu mi sie udalo 3 próby wytrzymać tego naciskania, i znowu w wiezieniu i wlasnie teraz znowu mnie do niej wzieli i prosze o pomoc bo nie wiem czy ja mam sie z nia tak uzerac az sie jej znudzi czy cos w tym wiezieniu zrobic? Bo np. jakis Pan strzegący owego wiezienia mnie pilnuje, moze mam cos z nim zrobic czy co? bo probowalem to sie nie da;p tak wiec prosze o szybka odpowiedz bo psp nie moge wlaczyc bo jak padne to pewnie od nowa bede musial sie uzerac :X
moze sie skradac zeby nie zauwazyli jak uciekam?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość