Moderatorzy: Operator, Wilczyca, GM

[Patrioci] Cenzurują informacje o rzeczywistej ilości genomów w ludzkim DNA i tym podobnych. Według nich mało istotne informacje hamują ewolucję i dlatego trzeba to kontrolować

. W żadnym razie nie starałem się wyciskać krytyki na siłę, starałem się tylko zwrócić uwagę na rzeczy, które warto uwzględnić na przyszłość. A skoro to robię, to dlatego, że uważam iż warto
. Niezła robota, przeczytałbym coś jeszcze w tym klimacie.
. Korekta to mus jeśli portal chce być traktowany poważnie. Każdemu może zdarzyć się babol, a ja w zasadzie sam nie wiem czemu użyłem bilion zamiast miliard. Może dlatego, że nie podświetliło jako błąd? Co do okrojenia tekstu i tego jaki ma charakter to tak jak wspominałem wcześniej. Ograniczenia. Pierwsza wersja tekstu była trzy razy dłuższa, ale jak ją podesłałem kazał skrócić. A że tekst musi zarobić i że oni mi płacą to wiadomo, kalkulacja. Mało znaków, duża klikalność = hajs się zgadza. Klikalność i tak nie jest zadowalająca bo tekst skierowany do fanów, tych z kolei na PS Site zbyt wielu nie ma jak mi się wydaje, a o tym co napisałem raczej wiedzą.
Niekoniecznie najciekawsze. Ludzie mi wrzucali że nie napisałem o szczającym strażniku czy wzmiance o bluray w czwórce. Ale tych nie da sie nie znać, no chyba że omija się wszelkie rozmowy przez codec.
. Aż chce się pisać 

.Powrót do Przemyślenia użytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość