Moderatorzy: Operator, Wilczyca, GM
).
. Dzięki Hold Up Mode poprawiłem bardzo swoją umiejętność hold up'ów i nauczyłem się korzystać z magazynków(przedtem uznawałem je za bez użyteczne
).
.
Za co? Za to, że jego poziomy są cholernie trudne i przejdzie je tylko ekspert w MGS! Dużym plusem tej postaci jest też grająca w VR'kach muzyczka (hmm... czy ja jej skądś nie znam?
). Tak więc stary Sneeku rządzi!
. Dla wprawionego w MGS'y gracza na każdą z misji powinno zlecieć nam koło godzinki czasu, czyli całkiem sporo jak na taki dodatek.

Raiden:
Brałem udział w wojskowych próbach Force XXI…
Pliskin:
Force XXI? To o taktycznych założeniach technologii informatycznych, prawda? Jakieś doświadczenie polowe?
Raiden:
Nie – żadne.
Pliskin:
Czyli to twój pierwszy raz.
Raiden:
Przeszedłem dokładny trening – taki, który niczym nie różni się od prawdziwej akcji.
Pliskin:
Że niby jaki?
Raiden:
Misji skradanych 60, z broniami 80.
Pliskin:
VR, co.
Raiden:
Ale realistyczne pod każdym względem.
Pliskin:
Wirtualny żołnierz ery cyfrowej. Wspaniale.
Raiden:
To znacznie wydajniejsze niż prawdziwy trening.
Pliskin:
Czy w VR możesz zostać ranny? Co roku, wielu żołnierzy genie w czasie treningu.
Raiden:
W VR jest ból, a nawet poczucie rzeczywistości i stresu. Różnica jest tylko taka, że to się nie dzieje naprawdę.
Pliskin:
Chcą żebyś tak myślał, byś pozbył się strachu w czasie prawdziwej akcji. Wojna jako gra wideo – czy jest lepszy sposób by stworzyć żołnierza doskonałego?
) żołnierza.
).
.
.
?
Gac666 napisał(a):Jednakże jestem pewien iż jeśli nie już to niedługo zaczną się treningi na komputerach w celu poprawiania koordynacji wzrokowo reakcyjnej. W końcu nie raz dowiedziono, że gry poprawiają czas reakcji, logiczne myślenie czy dostrzeganie szczegółów. Jest to tanie przedsięwzięcie, a przy okazji dobry relaks dla żołnierzy, ileż można stać na warcie nie ?
.raven_raven napisał(a):i że jak dostanie zawsze jest load
.
Nie chcę poruszać wątku brutalności, która szerzy się przecież tylko dzięki grom, chodzi mi raczej o wątek żołnierza przyszłości.
Ja jestem jeszcze o wiele za młody, by posiadać jakiekolwiek doświadczenie, ale na tym forum jest na pewno ktoś, kto profesjonalnie podejmie temat (liczę na ciebie Old).
Saladin01 napisał(a):Animacja ruchów Snake'a i tego typu duperele to nie istota gry. (...)
Co do grafiki to Kojima niczego nie obiecał. Ba, wręcz lał na ten temat równo więc wszelkie żale pod jego adresem są nieuzasadnione.
Nie istota, ale jej element, a każdy element podlega ocenie. Wiadomo, że nikt nei oceni już teraz fabuły czy całościowego gameplay'u, więc "wojny" (pod dla mnie żadne to wojny) są o kwestie techniczne.
.
. Podobało mi sie od początku do końca.
.

Powrót do Przemyślenia użytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość