Moderatorzy: Operator, Wilczyca, GM
SALADYN napisał(a):Człowiek sobie grzebie w internecie, klika w różne wyniki i całkowicie przypadkiem trafiłem na to.
http://kul.republika.pl/
Normalnie huragan nostalgii.
SALADYN napisał(a):Tak założyłem sobie konto na twarzoksiążce mimo deklaracji że nigdy tego nie zrobię, czemu ?
Bo kolektyw znowu padł a ja nie mam żadnego kontaktu z Zanzibarem poza główną i forum. Jednak na miłość boską proszę o poszanowanie mojego światopoglądu o portalach społecznościowych i nie dodawanie mnie do znajomych czy innych pierdół związanych z facebookiem, już przy rejestracji mnie telepało jak chorego na padaczkę.
To konto tylko i wyłącznie do czytania stron na facebooku i ewentualnego komentowania (czytaj trollowania) więc nie znajdziecie tam czegokolwiek czego bym nie chciał podawać w internetach.

kul napisał(a):To już kolejna taka akcja w ciągu ostatnich kilku dni, najpierw był Lech z tą flagą o Litwie, potem Legia przegoniła wszystkich w Łomiankach, a teraz padło na tych z Chorzowa.

uci napisał(a):SAL SAL dodaj mnie na twarzoksiążce
będę miał komu trollować:D
Simon napisał(a):I mie tesz!:D
Ookami napisał(a):Dodej mnie, to się łatwiej na gry zgodomy
Saladin01 napisał(a):Nie! Ma tylko mnie! ;D
, albo sobie gdzieś w necie prostacko trolluję. Cóż, robić na tym portalu i tak nie ma co tym bardziej jeśli ma się znajomych niezainteresowanych twoimi zainteresowaniami, heh. Odkryłem jednak dzięki niektórym znajomym trochę ciekawej muzyki, a fb pomaga też w podzieleniu się swoimi pracami czy przemyśleniami. Takie zaśmiecone formu gdzie każdy pisze na inny temat
.
Simon napisał(a):Dlaczego mnie nie lubisz, Damian?
SALADYN napisał(a):Ookami napisał(a):Dodej mnie, to się łatwiej na gry zgodomy
Nie uważasz że łatwiej będzie to robić n konsoli na której się GRA !

Gac666 napisał(a):Ja kieruje się zasadą:
Nie rozmawiamy od czasu do czasu (na żywo, forum, czat, whatever)?
*Usuń*
. Coraz bardziej też denerwują mnie wszędobylskie kretyńskie komentarze a jeszcze bardziej picture comment, które można określić plagą. Jeśli ktoś pisze coś ciekawego, to i tak na to nie trafiam, bo większość lajków idzie na obrazkowe komentarze. Niestety, odkąd internet stał się ogólnie dostępny teraz każdy ma prawo głosu i ludzie którzy nie powinni wypowiadać się publicznie mogą to teraz robić. 

Powrót do Przemyślenia użytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość