Moderatorzy: Operator, Wilczyca, GM
.Bizon napisał(a):Koniec z brzydkim obrazem i skwierczącym dźwiękiem. Nadszedł czas na nowe możliwości i wyższą jakość dzięki kamerze cyfrowej.
twilite_kid napisał(a):Jaka to kamera? Bo w "kaseciakach" bardzo często słychać szum powstały w wyniku pracy silników napędzających taśmę. Sam w swoim Canonie mam ten problem.
twilite_kid napisał(a):No chyba że macie w tej kamerze wejście na mikrofon - wtedy będzie super : )

Uzion napisał(a):"Co bys dzisiaj chcial" spiewajacym tonem Infernala ,przepraszam robocika, w lodowce mnie rozwalily xD
).Bizon napisał(a):Uzion napisał(a):"Co bys dzisiaj chcial" spiewajacym tonem Infernala ,przepraszam robocika, w lodowce mnie rozwalily xD
Głos z lodówki, to nadal Dropsiq :p
Infek był domofonem, który odzywał się, gdy ktoś podchodził do drzwi Franka (Infek w tym filmie jest dokładnie w dwóch scenach).

. Znowu powróciły cięte riposty Gordona oraz mądralińskie teksty EDa, w sumie nawet lepiej że go bardziej uczłowieczyliście, humor jak najbardziej zaliczam na plus [achievment zdobyty]. podoba mi się także że widzowi jest puszczane co chwila oczko, takie swoiste easter eggi, a to wspomniano o Deckardzie, a to sieczka jak z Max Payne'a. Niestety słabe rekwizyty oraz gafy merytoryczne psują nieraz efekt ale za to charakteryzacja jest bombowa. Jak już zakładamy że akcja dzieje się w przyszłości to przynajmniej zadbajcie aby na drzwiach nie było starej daty, albo rewolwer (ble..), nie wspominając już o MP40 wyciągniętym z pod łóżka, przecież każdy wie że prawdziwy, uczciwy amerykanin pod łóżkiem trzyma strzelbę śrutową (czy jak to się mówi w dzisiejszych czasach shotgun). No i dlaczego doświadczony policjant nie zabezpiecza broni podejrzanego oraz przeładowuje pistolet (na dodatek nie swój) dopiero wtedy jak zauważył niebezpieczeństwo, co pisałem w temacie uzbrojeniowym - PRZEŁADOWUJEMY LUB SPRAWDZAMY KOMORE NABOJOWĄ ZA KAŻDYM RAZEM JAK UŻYWAMY WCZEŚNIEJ NIE SKONTROLOWANEJ BRONI.
Old Snake napisał(a):albo rewolwer (ble..)
twilite kid napisał(a):Frank taki jest - słucha starej muzyki z płyt winylowych, ma starą konsole PS2 podpiętą pod stary tv i lubi strzelać ze starej broni : ).
.
.[John zmierza ku łóżku, nagle słychać dźwięk tłuczonej szyby. Marinville podchodzi do szafy i zabiera z niej strzelbę.]
.
MrPayne napisał(a):Ten marzec to początek bardziej czy koniec?
.

Powrót do Przemyślenia użytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość