Patrioci?

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

Postprzez Hal » Śr wrz 20, 06 01:22

Podobny w?tek, z rodz?c? si? w wyniku przep?ywu informacji i rozwoju technologii, ?wiadom? istot? odnale?? mo?ecie w kultowym filmie anime "Ghost in the Shell". Tam mamy W?adc? Marionetek, który ?udz?co przypomina The Patriots. Wogóle to Kojima na pewno film ten ogl?da?, bo sporo pó?niej z niego zaczerpn??(cho?by stealth camuflage). Kto nie widzia?, gor?co polecam.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez FOX HUND » Śr wrz 20, 06 22:00

oto cien o, który zapewne chodzi?o kulowi
http://img59.imageshack.us/img59/4778/fil2tw1.jpg

Moze ta "dwunasta osoba" robi?a to zdjecie i tylko widac jej cie?.
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Hal » Śr wrz 20, 06 23:37

To nie kulowi chodzi?o o ten cie? tylko mi :D Dobrze to Fox Hund na zdj?ciu wy?apa?e?, dok?adnie o to mi chodzi?o. Ale przyznacie, ?e jest to zastanawiaj?ce.Wracaj?c do Patriotów, to ja osobi?cie najbli?ej jestem pogl?du g?osz?cego, ?e s? oni "Mems", którzy narodzili si? z coraz g??bszego morza informacji. I faktycznie mia?oby to zwi?zek z przekazem "Synów Wolno?ci", bo jak wiemy druga cz??? cyklu mówi o "meme".
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Poprzednia strona

Powrót do Wszystko o serii