Monster Hunter

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

Monster Hunter

Postprzez Coldman » Śr paź 13, 10 01:48

W temat ten proponuję pakować wszystko, co macie do powiedzenia na temat wynikowych, będących owocem fantazji duetu japońskich wydawców. Postanowiłem temat założyć, bo kolaboracja między Konami a Capcom się zacieśniła. Mieliśmy (jak dotąd, bo DLC jest możliwe) 8 misji z udziałem szalonych stworów w "MGS: Peace Walker", natomiast od niedawna wiadomo, że w szykowanym z wielką pompą "Monster Hunter Portable 3rd" pokierujemy The Boss i Big Bossem. Będą to: twarze, stroje i głosy postaci. Dodatki odblokować będzie można po wykonaniu misji specjalnej, udostępnionej zaraz po premierze gry, jako darmowe DLC.

Od siebie powiem tak: temat w "PW" bardzo mi podszedł. Teraz oczekuję na "MH 3rd", w którego przy odrobinie fantazji i dystansu można pograć jak w jakiś spin-off sagi :) Wiem, wiem, to raczej przesada, ale co tam.

I już tutaj mam pytanie do osób, które w oryginalne "MH" grają czy też wyczekują "3rd". Czy istnieje możliwość konfiguracji przycisków, tak aby ich obłożenie jak najbardziej przypominało to z "MGS: PW"? Pytam, bo po kilkuset godzinach z ową pozycją byłoby co niektórym jeszcze lepiej w świat Capcomu wskoczyć.
"All those moments will lost in time like tears in the rain..."
Coldman
banan

Powrót do Wszystko o serii