przez La Li Lu Le Lo » Wt cze 27, 06 14:12
Aha, fajnie, dobrze wiedzie?, ?e b?dziecie mieli po wakacjach mgs3, bo to jest najlepszy sposób na wyra?enie tego co odró?nia i co ??czy Raidena i Raikova :x
Piszecie, ?e zbaczacie z tematu, po czym znowu to robicie, to tak jakby wpieprza? bit? ?mietan?, rzuci? ?y?k? i powiedzie?: ' Nie mog? si? tak opycha? jak prosiak bo b?d? gruby', po czym wzi?? ?y?k? i wpieprza? dalej, to po co to gadanie!
Sprawa druga-Raiden jest m??czyzn?, ja tam po raz pierwszy odpalaj?c mgs2 zacz??em od Plant chapter i gdy Raidena zobaczy?em nie mia?em ?adnych w?tpliwo?ci, brak kobiecego biustu, barki za szerokie itp. Poza tym jak jest po torturach nagi to ma budow? typowo m?sk? i tam wcale nie jest taki znowu w?t?y - czy kto? z Was wygl?da tak jak on, bo jak dla mnie to on jest jeszcze do?? ?adnie zbudowany. A co do jego rzekomego braku genitaliów to nast?pny bullshit, jak kto? ju? wcze?niej wspomnia? chyba by?cie si? nie spodziewali, by twórcy gry robili osobny model (sama textura by nie wystarczy?a bo by by?o jeszcze g?upiej ni? bez genitaliów) penisa. Bez przesadyzmu. A to, ?e tam jak OCelot odchyla g?ow?, a ptak trzyma dziób podczas lotu prostopadle do czwartorz?dnego u?o?enia s?o?ca wzgl?dem Marsa na dziewi?tnastym po?udniku to wida? brak genitaliów jest zwyk?ym przypadkiem, po prostu kamera tak pada w danym momencie a to i tak jest zbyt wysoko jak na miejsce gdzie powinien by? penis.
A teraz do rzeczy:
Raiden ma to samo kombo co Raikov, maj? oni inny g?os, Raikov jak kto? zauwa?y? budow? ma jednak troch? solidniejsz?, co? jak Snake bardziej, Raikov natomiast i Raiden z twarzy s? do?? podobni, ró?nic? s? równie? w/g mnie w?osy, które u Raidena s? nieco d?u?sze chyba i ja?niejsze. Cho? jasno?? mo?e wynika? z o?wietlenia, które w mgs3 stosowano stylizuj?c na o?wietlenie z filmów lat 60 (czasy zimnej wojny), zamierzony zabieg, o którym w wywiadzie mówi? Hideo Kojima.
Touche . . .