Przygotowania do Metal Gear 25th Anniversary

Newsy o wszystkich wydarzeniach z Metal Gear Solid - Zanzibar

Przygotowania do Metal Gear 25th Anniversary

Postprzez SaladinAI » Pn sie 27, 12 11:34

To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Re: Przygotowania do Metal Gear 25th Anniversary

Postprzez Solidny » Śr sie 29, 12 23:18

Naprawdę mnie ciekawi co tam ukrywają tyle czasu i pokazują za zamkniętymi drzwiami. Raczej nikt by się nie podniecał silnikiem graficznym. To co, czas na "gdybania last minute"?

Patrząc na te przechwałki Fox Engine, mogliby zrobić jakiś fajny edytor (ciche marzenie):). Mamy LBP, na poprzedniej generacji było Time Splitters, fajnie by było pobawić się Metal Gearem :). W końcu chwalą się ciągle jakie to wszystko automatyczne i w ogóle "ready-made".
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez Gillian » Śr sie 29, 12 23:24

Solidny napisał(a):Naprawdę mnie ciekawi co tam ukrywają tyle czasu i pokazują za zamkniętymi drzwiami. Raczej nikt by się nie podniecał silnikiem graficznym.

Racja. To prawdopodobnie kolejna składanka z OST tym razem po jednym kawałku na odsłonę serii. Albo komplet pocztówek z artami Shinkawy. Albo album z makaronami Kojimy.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Solidny » Śr sie 29, 12 23:32

twilite kid napisał(a):
Solidny napisał(a):Naprawdę mnie ciekawi co tam ukrywają tyle czasu i pokazują za zamkniętymi drzwiami. Raczej nikt by się nie podniecał silnikiem graficznym.

Racja. To prawdopodobnie kolejna składanka z OST tym razem po jednym kawałku na odsłonę serii. Albo komplet pocztówek z artami Shinkawy. Albo album z makaronami Kojimy.

Czyli uważasz, że właśnie to pokazywali na targach za zamkniętymi drzwiami i po to Kojima specjalnie zapraszał Bleszinskiego ;)? Może źle to ująłem. Raczej nikt by się nie podniecał kolejnym silnikiem graficznym, przynajmniej pod aktualną generację.
Solidny
Zanzibar

Postprzez Gillian » Śr sie 29, 12 23:37

Okej, Epic porzuca swoje UE i kolejne Girsy powstają na Foksie!!11

A tak serio - ostatnio tak jest, że im większy hajp Kojima buduje tym mniej ciekawe rzeczy pokazuje.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Solidny » Śr sie 29, 12 23:52

A kiedy był ten ostatni hajp? Czasami nie nadążam za takimi rzeczami ;). W przypadku ogłoszenia MGS HD Collection i PW na PS3? Ja się ucieszyłem ;p.
Solidny
Zanzibar

Postprzez uci » Cz sie 30, 12 06:13

na to ostatnie chyba nikt hejpu nie budował i dlatego wszyscy się ucieszyli (prócz TK który nie cieszy się nigdy).

ja tam jednak myślę że po prostu cieszą się że w końcu na kresie tej generacji zrobili silnik graficzny, czy pod obecne konsole czy następne to niewiadomo. Tylko czy ogłaszanie tak szybko silnika na next geny nie będzie troche falstartem?
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SALADYN » Cz sie 30, 12 15:49

Może Konami wie więcej o nowej generacji niż reszta developerów albo jest to zagranie pod udziałowców żeby im pokazać że jesteśmy gotowi.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Powrót do Wieści z Zanzibaru