Jak się trafi promocja. Bo tak to raczej słabo, na PC jedynie tam parę razy mi się opłacało coś kupić, ale i tak w promocji.SALADYN napisał(a):jeden z najtańszych polskich sklepów sprzedających gry online
Jak się trafi promocja. Bo tak to raczej słabo, na PC jedynie tam parę razy mi się opłacało coś kupić, ale i tak w promocji.SALADYN napisał(a):jeden z najtańszych polskich sklepów sprzedających gry online
twilite kid napisał(a):Jak się trafi promocja. Bo tak to raczej słabo
geenoff napisał(a): (a to jak pakują przesyłki to istna poezja powinni to pokazac w TV)
shalashaska napisał(a):geenoff napisał(a): (a to jak pakują przesyłki to istna poezja powinni to pokazac w TV)
Pokazali
http://www.youtube.com/watch?v=HZKnRPtO0Fw
SALADYN napisał(a):shalashaska napisał(a):geenoff napisał(a): (a to jak pakują przesyłki to istna poezja powinni to pokazac w TV)
Pokazali
http://www.youtube.com/watch?v=HZKnRPtO0Fw
Efekt i tak jest lepszy na żywo kiedy dostaniesz dwie gry w takim pudle
Spore marnotrawstwo materiału moim zdaniem.
I mam nadzieję że nie żona je odbierze

shalashaska napisał(a):Zróbcie jakiegoś ciekawego newsa o HD Collection dla zniecierpliwionych
Słowem - pustostan.
. Ja wolę tego typu fora.Angel de la Paz napisał(a):shalashaska napisał(a):Zróbcie jakiegoś ciekawego newsa o HD Collection dla zniecierpliwionych
Nie ma sprawy, ja ci zrobię newsa. Na krążku otrzymasz:
- archaiczne gameplayowo MGS2 z ciekawym scenariuszem, znośną ilością kiczu, z wyższą rozdziałką i trofeami,
- mniej archaiczne gameplayowo MGS3 z emocjonalną fabułką, okupioną potężną ilością kiczu, z wyższą rozdziałką i trofeami,
- MGS: Peace Walker, jedyna warta swojej ceny część na płycie. O co biega - masz dział o PW na forum, w bonusie normalne online, wyższa rozdziałka, 60 fps i trofea.
Nie musisz dziękować.

geenoff napisał(a):Angel de la Paz napisał(a):shalashaska napisał(a):Zróbcie jakiegoś ciekawego newsa o HD Collection dla zniecierpliwionych
Nie ma sprawy, ja ci zrobię newsa. Na krążku otrzymasz:
- archaiczne gameplayowo MGS2 z ciekawym scenariuszem, znośną ilością kiczu, z wyższą rozdziałką i trofeami,
- mniej archaiczne gameplayowo MGS3 z emocjonalną fabułką, okupioną potężną ilością kiczu, z wyższą rozdziałką i trofeami,
- MGS: Peace Walker, jedyna warta swojej ceny część na płycie. O co biega - masz dział o PW na forum, w bonusie normalne online, wyższa rozdziałka, 60 fps i trofea.
Nie musisz dziękować.
To już jakieś heretyczne herezje
shalashaska napisał(a):Narzekacie jak baby.
geenoff napisał(a):W Rising-u skakanie będzie zamiast czołgania...
Angel de la Paz napisał(a):w swoim fanbojstwie możesz oczywiście pozostać na nie ślepy.

Angel de la Paz napisał(a):ale w swoim fanbojstwie możesz oczywiście pozostać na nie ślepy.
Angel de la Paz napisał(a):geenoff napisał(a):W Rising-u skakanie będzie zamiast czołgania...
I chwała za to Platinum Games.

kALWa888 napisał(a):Sama gra jest dość prosta

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość