Johan napisał(a):Chodziło mi o ogólną jakość, a do czego przyrównywać, jak nie do najlepszych? A o wyjazdy uciego, to chodzi mi o jechanie na GoW-y przy okazji Rising. Bo gość nie ma racji - rację mam ja, recenzenci i box office.

SALADYN napisał(a):Ocwel z nami rozmowa na ten temat nie ma sensu bo ja i uci jesteśmy święcie przekonani że MGR nie będzie spierdolony

uci napisał(a):czyli tłumacząc - gra będzie dobra, ale to jak skrzywdzili raidena woła o pomstę do nieba

Solidny napisał(a):O rany, to trzeba zacząć jeszcze dyskusję co znaczy "dobra gra". To taka co się sprzedaje, czy taka co wielbią ją recenzenci?

Ocwelot napisał(a): Skoro już to wiesz, to przeczytaj moje opinie jeszcze raz. Albo naprawdę dojdę do wniosku, że w tym jebanym kraju sens ma tylko zajmowanie stron.
Ocwelot napisał(a):Obyś trollował. Dobra gra to dobra gra - taka, w którą się dobrze gra. Taka, która daje dużo korzyści grającemu - albo rozrywkę na wysokim poziomie, albo emocje, albo inspirację.
SALADYN napisał(a):Ocwelot napisał(a): Skoro już to wiesz, to przeczytaj moje opinie jeszcze raz. Albo naprawdę dojdę do wniosku, że w tym jebanym kraju sens ma tylko zajmowanie stron.
Ja prosty chłop jestem do mnie trzeba mówić wprost a czytając twoje posty na temat MGR nie potrafię się pozbyć wrażenia że szerzysz hejt i to srogi.

Ocwelot napisał(a):Solidny napisał(a):O rany, to trzeba zacząć jeszcze dyskusję co znaczy "dobra gra". To taka co się sprzedaje, czy taka co wielbią ją recenzenci?
Obyś trollował. Dobra gra to dobra gra - taka, w którą się dobrze gra. Taka, która daje dużo korzyści grającemu - albo rozrywkę na wysokim poziomie, albo emocje, albo inspirację.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość