Photo Camouflage czyli subiektywny kamuflaż dla Snake&#8

Newsy o wszystkich wydarzeniach z Metal Gear Solid - Zanzibar

Photo Camouflage czyli subiektywny kamuflaż dla Snake&#8

Postprzez SaladinAI » Pt sie 12, 11 17:00

Możliwość korzystania z funkcji kamery, jaką daje Nintendo 3DS, może przynieść wymierne korzyści każdemu, kto pragnie choć trochę bardziej urozmaicić zasób kamuflaży w Metal Gear Solid 3D. Każde zdjęcie zrobione dowolnemu przedmiotowi, możemy wykorzystać w grze jako kamuflaż dla Snake’a, przy czym w konstruowaniu wymyślnych wzorów ogranicza nas właściwie tylko wyobraźnia.

http://mgs.gram.pl/wordpress/2011/08/12 ... amouflage/
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Snake_VR5 » Śr sie 17, 11 15:34

Pozostaje tylko jedno zasadnicze pytanie. Czy to tylko taki bajer sam w sobie, czy może taki własnoręcznie zrobiony kamuflaż daje jakieś właściwościowi w samej grze ? Podejrzewam że niestety to pierwsze, a jeśli tak to niech Konami i Hideo się z tym schowają.
Takim bzdetem mnie do zakupy MGS3DS nie przekonują już na starcie, ba to ich produkt automatycznie skreśla u mnie na zawsze.
Snake_VR5
Jack the Ripper

Postprzez SALADYN » Śr sie 17, 11 23:06

Dziwie się że w ogóle spodziewałeś czegoś ekstra po tych kamuflażach, niby była wielka akcja współpracy KojiPro z Peace Walkerem i innymi wydawcami i co z tego wyszło ?
Dwie ekstra postacie do Monster Huntera, trzy misji z potworami w PW i jakieś naklejki na mechy w Front Mission, że o DLC jakie doczekał sie dobrodziej nie wspomnę.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Snake_VR5 » So sie 20, 11 16:32

Były to złudne nadzieje że Konami czymś mnie pozytywnie jednak zaskoczy :/
Snake_VR5
Jack the Ripper

Powrót do Wieści z Zanzibaru