Saladin01 napisał(a):Może ma wirusa?

Ocwelot napisał(a):Może jestem nienormalny, za długo byłem w wojsku
Może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi

Ocwelot napisał(a):"- Źle cie oceniłem, heh. Jesteś taki jak my, mimo wszystko x-D
- No teraz to już jesteś po prostu wstrętny kurde heh :III
- Tak bardzo lubisz tą ksywkę mocno >:3
- Chcesz wiedzieć, skąd ją mam hehe? Albo nie, wezme ci zademonstruje co x DDD Pora na Jacka, żeby se porozpruwał troszQ : >"
. Nawet nie trzeba zmieniać za bardzo 

Zawsze lubiłem Jacka. Oczywiście walka z Samuelem zapowiada się najlepiej 
uci napisał(a):znajdźmy slashera bez lipnych dialogów ?
ale znów zostajemy w miejscu gdzie porównujemy MGR do MGS, nawet jeżeli chodzi o poziom i wykonanie dialogów. Gra istnieje w uniwersum MG czyli że inspiruje się światem, bierze wrogów i bohaterów, kontynuuje wątki z MGS2/4 itd. Ale jako że jest robiona przez inne studio to poziom wykonania, fabuła i dialogi są na poziomie gier z PG, które nie jest przecież KP. A mając w pamięci Mad World, Bayo czy Vanquish to można wyciągnąć ogólny wniosek że czeka nas kawał porządnego gameplayu z fabułą która może nawet w pewnym momencie zniknąć lub zrobić zwrot fabularny tak ambitny jak w Van w akcie 5tym.
Serio do tej gry trzeba podejść z innym nastawieniem, zarówno na zmiane gameplayu czy twórców
uci napisał(a):znajdźmy slashera bez lipnych dialogów ?
uci napisał(a):Powiedziałbym jeszcze kilka słów jak mi się podoba, ale umrze to w ogólno-forumowym hejtingu o pedalskiej muzyczce, cienkich dialogach i tym że gry już nic nie uratuje.

Co za KICZ, jasna cholera, naparzankę na miecze na western stylizować. Taki brak dobrego smaku powinien być w KKW karalny.

Johan napisał(a):Przestań ty z GoW-em wyjeżdżać, tylko przejrzyj na oczy, że MGR to syf. W ogóle prosiłbym, żebyś nie zestawiał tych tytułów obok siebie, bo to wręcz niesmaczne.
Johan napisał(a):Wszystkich zamykają na małej planszy i tam następuje klepanko. GoW to to nie jest.
Johan napisał(a):Fanatycy mogą obadać dla średnio wygodnej sieki, rozsądni ludzie zainwestują w GoW: Ascension
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość