Wciąz nie wiem jak traktować MGR, jako spin-off czy część kanonu?
- zdobywane wraz z postępem w grze ulepszenia będą wpływać na wygląd zbroi Raidena ale nie spodziewajcie się drastycznych zmian; uzyskane modyfikacje dotyczą zarówno umiejętności protagonisty jak też dzierżonych przez niego broni
Japończycy pod tym względem są 10 lat za murzynami.Johan napisał(a):No przecież dzieje się to po MGS4

uci napisał(a):A ty Tidusie próbujesz narzekać a nawet nie wiesz na co, Rising ma więcej fabuły niż spory odłam Slasherów razem wzięty. Choćby sam wstep do demka - terroryści z pomocą desperados robią przewrót wojskowy w kraju? norma - pranie mózgu cyborgom - norma (GITS), instruowanie gracza co 5 minut? też jest.
W całym demku Raiden nie wydaje się być większym Badassem niż w całym MGS4.

Rising to po prostu taki filler gdzie historia jest tylko tłem do gameplayu bo gra musi mieć jakąś fabułę.
. Albo sami pozmieniali to. Zresztą była już mowa, że dostali terminy chore na zrobienie całej gry od nowa.
Kratos po kieszeniach chował młot barbarzyńcy
Zresztą tak samo było w MGS-ach, bo było tam sporo archaizmów. Ale mamy rok 2013 i w Revengeance można było to rozwiązać po ludzku.uci napisał(a):chowanie broni po kieszeniach występuje w 90% gier (wymienię deus exa, GTA4 czy choćby resistance3) a ty sie czepiasz tutaj rakietnicy i kilku granatów.
ale jak sam mówisz mamy 2013 rok a w kratosie największy updejt to MP bo reszta gry siedzi ciągle na PS2, niezniszczalne otoczenie, 30 FPSów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość