Jedynka jest dla mnie genialna, najlepsza z wszystkich części i teraz zastanawiam się czy faktycznie będzie dobrze gdy zrobią remake by nie zniszczyć naszych 15 letnich wspomnień. Owszem w MGS4 powrót na Shadow Moses był ok ale nie do końca udany w związku z przeróbkami budowlanymi. Jak znowu coś skopią?

SALADYN napisał(a):To się nawzajem wyklucza, podciągnięcie do dzisiejszych standardów w grafice i mechanice a jednocześnie bliskość oryginału czyli archaicznego gameplayu.

shalashaska napisał(a):Wiesz ale grając w MGS 1 inaczej wyobrażałem sobie wygląd zewnętrzny Snejka, a w dwójce doznałem zonka, gębę miał jak by był z Marsa. W trojce już lepiej ale jednak to BB a nie Snejk. Przyszła czwórka ...... ja pier..... emeryt z wyobraźni Tuska. Aż strach pomyśleć co może być w nowym remaku.
SALADYN napisał(a):shalashaska napisał(a):Wiesz ale grając w MGS 1 inaczej wyobrażałem sobie wygląd zewnętrzny Snejka, a w dwójce doznałem zonka, gębę miał jak by był z Marsa. W trojce już lepiej ale jednak to BB a nie Snejk. Przyszła czwórka ...... ja pier..... emeryt z wyobraźni Tuska. Aż strach pomyśleć co może być w nowym remaku.
Co ma piernik do wiatraka, sprawa przecież nie rozbija się o wygląd postaci bo ten ewoluuje w naturalny sposób wraz z rozwojem technologi. Problemem w remake'u byłoby zachowanie balansu starego z nowym, najlepszą opcją byłoby zrobienie gry od nowa z ogólnym zarysem scenariusza a to z kolei mogłoby się niewielu fanom spodobać.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość