Gac666 napisał(a):Prezentów na święta dużo nie dostałem, ale to byłby najlepszy prezent pod słońcem
.

Bizon napisał(a):Gac666 napisał(a):Prezentów na święta dużo nie dostałem, ale to byłby najlepszy prezent pod słońcem
Ja jestem w gronie ludzi, którzy uważają, że MGS4 to najgorsza część w kanonicznej serii, ale mimo to pewnie bym kupił "żeby mieć" na PC.
, a jak dorzucą MGS 1-3 w kolekcji? To będę fapał z radości do zdjęcia Kojimy!

Ale z drugiej strony patrząc na taki tytuł jak np. Gran Turismo przemawia za konsolami
Tutaj na tym screenie widać bidę na PS4 http://international.download.nvidia.co ... son-1.htmlGillian napisał(a):Przypomnijcie jaki to trzeba miec sprzet zeby uruchomic MGS2?
Gillian napisał(a):Mam na mysli PC. Bo mowisz, ze gra zawsze bedzie dzialala na kompie, bo zawsze kazdy bedzie mial kompa.
To jak jest z tym MGS2?

Gillian napisał(a):Przeciez jesli zrobia to na PC to moga zrobic na wszystko inne czyli PS4/Xbone. Kojima zarzekal sie, ze giereczka jest possible only na PS3 ze wzgledu na wyszukane zarty ze zmiany plytek i odniesien do dualszoka. Takze wersja na inne platformy nie powinna wchodzic w gre

SALADYN napisał(a):Gdzie ja napisałem że konsole w przyszłości będą działać wstecz? To akurat pewne że wsteczna kompatybilność już nigdy nie będzie czymś oczywistym. Mowa o reedycjach za które co prawda będzie trzeba zapłacić po raz enty ale przynajmniej dają za to możliwość bezproblemowego powrotu do ulubionych tytułów.
SALADYN napisał(a):Wbrew opinii hejterów nie jest to zjawisko złe a daje mi ono mozliwość że przy okazji Playstation 6 i X1440 będzie można zagrać w ulubiony tytuł sprzed lat.
shalashaska napisał(a):SALADYN napisał(a):Gdzie ja napisałem że konsole w przyszłości będą działać wstecz? To akurat pewne że wsteczna kompatybilność już nigdy nie będzie czymś oczywistym. Mowa o reedycjach za które co prawda będzie trzeba zapłacić po raz enty ale przynajmniej dają za to możliwość bezproblemowego powrotu do ulubionych tytułów.SALADYN napisał(a):Wbrew opinii hejterów nie jest to zjawisko złe a daje mi ono mozliwość że przy okazji Playstation 6 i X1440 będzie można zagrać w ulubiony tytuł sprzed lat.
Czy ja to źle zrozumiałem?

. Szlag mnie trafia, jak czytam, ze PS2 na starcie bylo mocniejsze niz PC, a PS4 juz nie. PS2 bylo mocniejsze od ktorego PC? Tego za 2500zl w 2000 roku? Na pewno, tak jak PS4 bylo mocniejsze od PC za 1900 rok temu. Ale obydwie konsole wymiekaly przy sprzetach za 10k...Gillian napisał(a):Mowiac o tym, ze PC ma lepsze mozliwosci graficzne trzeba powiedziec, ktory PC. Twoj podobno tak, moj jest slabszy niz PS4. I o to sie rozbija. Mowiac o PC, trzeba mowic o potencjale, ktory przelicza sie oczywiscie na zlotowki. Szlag mnie trafia, jak czytam, ze PS2 na starcie bylo mocniejsze niz PC, a PS4 juz nie. PS2 bylo mocniejsze od ktorego PC? Tego za 2500zl w 2000 roku? Na pewno, tak jak PS4 bylo mocniejsze od PC za 1900 rok temu. Ale obydwie konsole wymiekaly przy sprzetach za 10k...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość