Herbaciarz napisał(a):Tylko ja odniosłem takie dziwne wrażenie jakby hmmm... coś w tym obrazie nie grało ? Takie jakby to było sztuczne przez to, że za bardzo chciało fotorealizm ale coś poszło nie tak, nie wiem jak to określić. Coś w stylu jakby "aktorów" i tło nagrano osobno, a potem by ich wklejono w jeden kadr?
SALADYN napisał(a):tyle razy widziałem oryginalną scenkę że mam w mózgu wypaloną kliszę i każde odświeżenie wypada i wypadnie "dziwnie".
SALADYN napisał(a):W czasie operacji Snake Eater, Snake miał dokładnie 29 lat.
ArecaS napisał(a):SALADYN napisał(a):W czasie operacji Snake Eater, Snake miał dokładnie 29 lat.
Patrz, był młodszy od ciebie!
The Boss: I raised you, and loved you, [ding ding ding] I've given you weapons, taught you techniques, [ding ding ding] endowed you with knowledge. There's nothing more for me to give you. [ding ding ding] All that's left for you to take is my life. [ding ding ding]
SALADYN napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=ziwuudqfLxYThe Boss: I raised you, and loved you, [ding ding ding] I've given you weapons, taught you techniques, [ding ding ding] endowed you with knowledge. There's nothing more for me to give you. [ding ding ding] All that's left for you to take is my life. [ding ding ding]
:(
Coś we mnie umarło
SALADYN napisał(a):Masz rację, zamykamy biznes. SalAI kasuje fanpage, Gillian wywala główną a Gacu na forum wszystkich banuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości