MGS2 a PC

W celach porządkowych.

Postprzez Uzion » Pt paź 27, 06 18:03

Moim zdaniem MGS 2 zupelnie nie nadaje sie na PC. Po prostu ma za duzo bledow ktorych niestety nie spamietalem. Moim zdaniem to jest gra konsolowa.
Uzion
The Fury

Postprzez Gac666x » Pt paź 27, 06 19:42

Nadaje sie nadaje. Ma du?o b??dów (g?ównie hardwareowych) i pare problemów ze sterowaniem, ale ja jako? wol? te wersje bo:

1) Mam wy?sz? rozdzielczo?? i nie m?cz? mi si? oczy (i widz? du?o wi?cej detalu)
2) Mam mo?liwo?? o wiele szybszego ?adowania si? plansz
3) Mam mo?liwo?? obejrzenia wszystkiego w 60 klatkach na sekunde :P.

Ale g?ównie punkt pierwszy, pozosta?e 2 to tak na doczepke.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Snake VR » Pt paź 27, 06 19:46

Zdecydowanie sie nie zgadzam ze sie nie nadaje MGS 2 na PC , przyznam razcje ze gra ma troche b?edów ale to nie powód by odbierac j? pecetowym gracz?.W sumie bardzo sie ciesze ze wysz?a na PC bo inaczej chyba nie mia? bym mozliwosci w ni? zagrac.Oczywiscie zakupilem j? na Allegro :lol:

Co do sterowania to nie nazekam , mog?o by byc lepsze fakt.Mi osobiscie nie przeszkadza?o ani w MGS ani MGS 2 na PC
Snake VR
banan

Postprzez kul2 » Pt paź 27, 06 20:03

Skonczymy sobie ten temacik...o wlasnie teraz.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do ARCHIWUM