Metal Gear POMOCY.... co robi? ?

W celach porządkowych.

Metal Gear POMOCY.... co robi? ?

Postprzez Grey-Fox-Jr » So sie 26, 06 22:02

Patrz? na solucj? i pisze: TANK
Aby go zniszczy?, musisz mie? miny. Je?li ich nie masz to wró? si? do budynki no.1. Niedaleko wej?cia s? trzy ci??arówki. W jednej z nich s? miny. Gdy czo?g b?dzie si? cofa? podbiegnij pod bli?sz? ?cian?. Gdy przerwie ostrza?, pod?ó? min? i wracaj pod ?cian?. Po kilku wybuchach zniszczysz go.

Po walce pod??aj dalej do góry (mo?esz tak?e uzupe?ni? zapas Ration w znanej ci??arówce). Po wys?uchaniu rozmowy stra?ników skontaktuj si? z dowódc?, który powiem, aby u?y? uniformu. Po gadce wró? si? do budynku no.1 i ruszaj do windy. Jed? na parter. Na dole s? drzwi prowadz?ce na po?udnie (Lv.4). Tam znajdziesz zbroj?. Na dole po prawej stronie mo?esz wysadzi? ?cian?, gdzie znajdziesz amunicj? i ?adunki wybuchowe. Jednak, aby zdoby? uniform musisz uda? si? gdzie? na ?rodek lewej ?ciany tego du?ego pomieszczenia. Uderz w ?cian? i tam, gdzie....

GDZIE TO JEST ? Je?li tam na dole co psy biegaj? to wale w ?ciany i nic :( PoMOCY.... tak si? fajnie gra?o i koniec :/
Grey-Fox-Jr
Coward Duck

Postprzez kul2 » So sie 26, 06 22:43

A korzystasz z solucji odpowiedniej do wersji MG w ktora grasz?
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Grey-Fox-Jr » So sie 26, 06 22:51

koyzstam z solucji na tej stronie a gram w wersje na 2 dysku Subsistence
Grey-Fox-Jr
Coward Duck

Postprzez kul2 » N sie 27, 06 00:06

http://mgs.imro.pl/articles.php?cat_id=25 z ktorej?

Jednak zeby nie bylo ze nie czytalem co napisales, uzywasz solucji do wersji z MSX, wiec prosze:

http://db.gamefaqs.com/computer/msx/fil ... ar_b1b.png wal tam gdzie sa czerwone prostokaty.
Ostatnio edytowano N sie 27, 06 08:59 przez kul2, łącznie edytowano 2 razy
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Grey-Fox-Jr » N sie 27, 06 00:41

nie dzia?a ten obrazek png co da?e?.

P.S.
Jednak, aby zdoby? uniform musisz uda? si? gdzie? na ?rodek lewej ?ciany tego du?ego pomieszczenia. Uderz w ?cian? i tam, gdzie us?yszysz charakterystyczny d?wi?k pod?ó? ?adunek wybuchowy. Wejd? do pomieszczenia i zabierz strój.

TO JEST TEN KAWA?EK. nie wiem poprostu gdzie jest ten uniform wroga. Gram na 2 discu Subsistence .. jest to wersja MSX ... Pozdro i we?cie co? porad?cie bo mnie zacie?o :/

P.P.S. EDIT

teraz obrazek dzia?a... da?e? na ko?cu przecinek i nie zauwa?y?em. Chyba wiem ju? o jakie pomieszczenie chodzi?o :/[/b]

OK DZIA?A MI. Teraz mam pytanie. Brakuje mi jednej gwiazdki. Co robi? ?Jestem w 2 budynku i tak jak w solucji pisze dostaje telefon od kolesia w jednej celi do kogos i ma mi podskoczy? gwiazdka na 4 gwiazdka. I nie dzia?a
Grey-Fox-Jr
Coward Duck

Postprzez kul2 » N wrz 10, 06 11:52

Idz poszukac jakichs przemilych wiezniow do uratowania.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Zychu(snipershit) » Pt lis 03, 06 17:10

a ja mam problem z tym -->Otwórz drzwi po lewej (Lv.5), za?ó? mask? gazow? i wyjd?. [url]Pod??aj wzd?u? ?cie?ki, omi? trzy cele i na ekranie z wej?ciem wysad? ?cian? z lewej[/url]. Wejd? do ?rodka i uwa?aj?c na pu?apk? tu? przed wej?ciem, zabierz amunicj? z pokoju b?d?cego po lewej stronie. Id? na dó? (Lv.6). W nast?pnym pokoju nic nie wida?, z powodu ciemno?ci. Wyci?gnij wi?c latark? oraz porozmawiaj z Diane. Trzymaj si? skrzynek i id? w lewo, a pó?niej ca?y czas w dó?. Omi? dwie pu?apki, znajduj?ce si? na wi?kszych przestrzeniach, ca?y czas kieruj?c si? we wcze?niej obranym kierunku. Potem praw? stron? przedosta? si? do skrzy? na ?rodku (jedna z zapadni jest przed nimi), a na nast?pnym ekranie dosta? si? pod skrzynie po prawej stronie. Otwórz dolne drzwi (Lv.1) i uwa?aj?c na psy, biegnij na dó?. Znajdziesz cel? z prawej strony. Wejd? do niej (Lv.6), jednak nikogo tam nie spotkasz, tylko us?yszysz nawo?ywania. Zniszcz wi?c ?cian? po prawej i uwolnij córk? doktora, Ellen. Wró? do miejsca z pieskami i przejd? przez drzwi na dole (Lv.6). To miejsce powinno by? znane, gdy? tutaj by? wi?ziony Gray Fox. Wró? do budynku no.2. Dosta? si? do windy i jed? pi?tro wy?ej. Id? do celi, w której jest Pettrovich (Lv.6). Powie Ci, w jaki sposób zniszczy? Metal Gear’a. Po rozmowie id? do miejsca z wod?

PRZESZEDLEM gre z pominieciem tego wotku..ale Gdzie mam wysadzic to sciaone mozna mi to opisac dokladniej??!!
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Powrót do ARCHIWUM