Op?aca si? jeszcze ?

W celach porządkowych.

Op?aca si? jeszcze ?

Postprzez Kazuun » So paź 28, 06 22:58

No w?a?nie. Mam takie pytanko co do MGS 3: Subsistance.
Op?aca mi sie je kupi? je?li posiadam star? PS 2 ale nie mam do niej Network Adaptera ?
Tzn... czy da si? jeszcze gdzie? kupi? t? przystawk? czy ju? niebardzo ? Przyznam szczerze ?e wizja latania po d?ungli wraz z kumplem z bloku obok n?ci :)

Je?li by si? da?o gdzie? jeszcze kupi? tego Adaptera, , to internet podpinam w?a?nie bezpo?rednio do NA czy trzeba przez kompa ??czy? jako? ?

Mo?e ma kto? linka do jakiej? przej?ystej instrukcji o pod??czeniu neta do PS 2 w necie ?
Kazuun
The End

Postprzez kul2 » N paź 29, 06 09:31

http://www.us.playstation.com/PS2/Acces ... SCPH-10281 - FAQ

http://www.us.playstation.com/Support/I ... 13905.html - instalacja

Szanse ze dostaniesz NA sa dosc niewielkie, na allegro jest coraz rzadziej, w sklepach netowych nie ma w ogole, moze w jakims sklepie u Ciebie w miescie znajdziesz, ew. na jakiejs gieldzie.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Kazuun » Pn paź 30, 06 20:34

A ?e tak spytam... jak wygl?da sprawa grania online na PS 3 ?
Te? b?dzie trzeba co? dokupi?, czy konsola ma juz wbudowany modem (wzorem PS 2 slim) ?

Wogóle.. wiadomo co? o grze online w PS 3, bo szczerze przyznam, ?e nic nie kojarz?....
Kazuun
The End

Postprzez Gac666x » Pn paź 30, 06 21:27

Zanim ujrzysz PS3 to jeszcze troche minie , zanim pograsz online na PS3 to minie jeszcze d?u?ej, spokojnie mo?esz inwestowac w network adapter do PS2. W ko?cu subsistance ma ledwie miesi?c i jeszcze d?ugo d?ugo b?d? w to ludzie grali.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Kazuun » Pn paź 30, 06 21:42

Gacek (?e tak pozwol? sobie za?artowa? :) ) - chcia?bym, ale nigdzie nie ma NA... a ja szczerze mówi?c nie ufam sprz?tom u?ywanym :/
Kazuun
The End

Postprzez Solidny » Pn paź 30, 06 22:55

Ja sprzeda?em PS2 i kupi?em PStwo (slim) - cena ta sama, a jest mniejsza i ma NA w zestawie, generalnie jako integralna cz??? konsoli. Nie jest to jednak najlepsza alternatywa je?li kto? chce mie? dysk twardy w konsoli. Na szcz??cie ja si? tym nie k?opocz?.
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez Johny Sasaki » N lis 05, 06 16:30

www.nor-bit.pl tam w sklepie pana Norberta Koniecznego z PE (notabene moj sasiad prawie :wink: ) dostaniesz bez problemu NA (tydzien temu jeszcze mial NA;). Z tym, ze to bedzie Cie kosztowalo ok 200zl o ile mnie pamiec nie myli.
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez PiotrB » N lis 05, 06 17:09

Za tyle miodu i wspania?ych wra?e? w trybie online warto zap?aci? 200z?.
PiotrB
The Fear

Postprzez Zychu(snipershit) » N lis 05, 06 23:32

czy ja powiem ze taki miod....raczej nie dlamnei..fajnie sie gra..ale jakos rewolucyjnie i z polotem to dlamnie nie i te sterowanie (sic!) nie sprawdza sie w multi..
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Powrót do ARCHIWUM