MGS1 w półtorej godziny?

W celach porządkowych.

Postprzez PiotrB » Pt lis 10, 06 17:47

Sage napisał(a):Przy skillu jaki pokazuj? speedrunnerzy poziom trudno?ci nie ma du?ego znaczenia :d. To by?aby kwestia +2 góra +7 minut, gdy? wyd?u?aj? si? tylko walki z bossami.

W przypadku MGS1 tak (ma?o stra?ników), ale co do MGS2 czy 3 nie by?bym taki pewny (wi?cej stra?ników, d?u?sze walki z bossami).
PiotrB
The Fear

Postprzez Sage » Pt lis 10, 06 17:49

a temat dotyczy mgs1.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez Johny Sasaki » Pt lis 10, 06 18:25

Apropo speedrunow itd pozwole sobie podac ciekawostke, ktora niestety wiaze sie z czitowaniem, ale jak sie mialo tylko XPlodera + MGS i perspektywa wygladala: albo popatrze jak farba schnie albo znowu pogram "w Snejka" to az zal bylo nie skorzystac z kodow;]
Po odpaleniu kodu na wszystkie karty od poczatku gry, mozna wskoczyc do pomieszczenia w ktorym Snejk jest torturowany i troche gry nam ucieknie :D Ja mam wersje NTSC, nie wiem jak to jest w PALu. No i naturalnie to raczej ciekawostka tylko.
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez FOX HUND » Pt lis 10, 06 18:32

To oszukujesz samego siebie i Nas równie?.
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Johny Sasaki » Pt lis 10, 06 18:44

Ja tam sie nie czuje oszukany bawiac sie tak po odkryciu prawie wszystkiego wszystkiego (nie przeszedlem tylko extreme i nie odkrylem bonusow w tym trybie)... Ciekawie tez wyglada,kiedy po wklepaniu kodu na karte Snake jedzie winda na gore i zamiast Scope wyjmuje "Marborego" i sie rzuca jak ryba bez wody. Fajnie to wyglada. I nie wiem co to za oszustwo...
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez Infernal Warrior » Pt lis 10, 06 19:32

Teraz to ju? mnie zakr?cili?cie :D :D :D A mo?e mi kto? wyt?umaczy? dlaczego pokonuj?c Wolf#2 ze snajpery traci si? wi?cej czasu ni? z nikity?? Ja nie widze ?adnej ró?nicy. A z tym czasem to ju? teraz sam nie wiem, to co mówicie jest wiarygodne i logiczne wi?c... moze kto? inny wie jaki mia?em czas?? :) :) :) :)
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Johny Sasaki » Pt lis 10, 06 19:36

Dlatego ze musisz sie dobrze zakitrac tak zeby ja widziec a ona musi wystawic kawalek dupci na widok. W dod. Ty mozesz latwo zostac zraniony. A z nikita to chowasz sie, prujesz przed siebie pociskami i niczym sie nie martwisz;]

Aha - ktos tam wczesniej pisal, ze nie wazne ze strzelales w glowe. A grasz na PSX czy na GC?
Johny Sasaki
Zanzibar

Postprzez shalashaska » Pt lis 10, 06 19:44

Ale mam ubaw czytaj?c te wypocinki.Sorki za szczero??, ale ja nie wierz? w te osi?gi i nie ma tutaj do tego poziom na jakim sie gra.Zreszt? wystarczy za kolej? czyta? posty rekordzisty i posk?ada? je w ca?o??.NKWD by tu si? przyda?o :idea:
shalashaska
Crying Wolf

Gram: Tenchu, MoH

Postprzez Gac666x » Pt lis 10, 06 20:08

FOX HUND napisał(a):To oszukujesz samego siebie i Nas równie?.

Mów za siebie.

Czitowanie po kilkukrotnym przej?ciu gry jeszcze nikomu nie zrobi?o krzywdy. Czitowanie SZKODZI innym tylko i wy??cznie w czasie multiplayera.

Johny Sasaki napisał(a):Aha - ktos tam wczesniej pisal, ze nie wazne ze strzelales w glowe. A grasz na PSX czy na GC?

MGS1
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Pt lis 10, 06 21:27

Infernal Warrior napisał(a):Teraz to ju? mnie zakr?cili?cie :D :D :D A mo?e mi kto? wyt?umaczy? dlaczego pokonuj?c Wolf#2 ze snajpery traci si? wi?cej czasu ni? z nikity?? Ja nie widze ?adnej ró?nicy. A z tym czasem to ju? teraz sam nie wiem, to co mówicie jest wiarygodne i logiczne wi?c... moze kto? inny wie jaki mia?em czas?? :) :) :) :)

Nikita?
Stinger a nie jakies pieprzenie sie z zakretami. Stajesz z lewej strony z boku, wyciagasz stingera i ladujesz.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Infernal Warrior » Pt lis 10, 06 21:46

Ja si? lubi? bawi? nikit?. Stingerem tylko raz próbowa?em. Ale nie o to chodzi. Mamy punkt kulminacyjny naszej historii bo w?a?nie przypomnialem sobie ?e gdy ko?czy?em gr? siedzia? u mnie mój wierny kompan ( czyt. przyjaciel ), który powinien ( oby ) pami?ta? ten czas. Jutro si? oka?e czy nale?y mnie ukrzy?owa? czy pochwali?.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez kul2 » Pt lis 10, 06 21:50

Nikt Cie nie ukrzyzuje, przeciez kazdy moze sie pomylic.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » Pt lis 10, 06 21:51

No chyba ?e okarze si? ?e tak naprwd? przeszed?e? w ci?gu 5 godzin, a nie 1,5 :D
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Gac666x » Pt lis 10, 06 22:18

Ja stawiam 2,5 godziny i to bardzo juz mozliwy czas.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Infernal Warrior » So lis 11, 06 09:23

Gac666 nie wiem jak to zrobi?e? ale zgad?e?. To który pierwszy chce mnie zabi??? Kumpel wyra?nie bez w?tpliwo?ci stwierdzi? ?e to by?o 2,5h. Temat chyba do zamkni?cia.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Bizon » So lis 11, 06 11:34

No, niestety, godzina ró?nicy to ju? jest co?.

Zamkn? go bo temat o speedrun'ach ju? jest, a nie chc? ?eby ci? pozabijali postami :D
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Poprzednia strona

Powrót do ARCHIWUM