mam problemik z mgs sons of liberty....

W celach porządkowych.

mam problemik z mgs sons of liberty....

Postprzez seboss » Pn sty 15, 07 20:09

witam. przeszlem cala gre (pierwszy raz) i spodziewalem sie ze dostane cos fajnego za to. a tu lipa!!!! dostalem aparat cyfrowy! na cholere mi to! to mi nic nie da.... na koncu gry juz po napisach i filmikach na czerwono pisal jakis kod z literami i mysle ze ten kod oznaczal aparat. szukalem kodow do mgsa ale nic takiego nie bylo. potem czytalem ze trzeba zebrac iles tam blaszek to w tedy sa lepsze gratisy ale nawet o aparacie niekt nie wspomnial..... czy wie ktos jaki inny sposob jest na to albo zna ktos te kody? prosze o pomoc z gory dziekuje.
seboss
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pn sty 15, 07 20:56

Ten kod umieszczales na stronie Konami by zmierzyc sie z innymi graczami.
Jezeli chcesz stealtha i takie inne musisz zbierac blachy. Kody do popularnych systemow z kodami znajdziesz na stronie w odpowiednim dziale.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do ARCHIWUM