MGS 3 + PS2 = kilka pytań - POMOCY

W celach porządkowych.

MGS 3 + PS2 = kilka pytań - POMOCY

Postprzez pajda » Pt gru 29, 06 20:14

Witam! Jestem tu nowy zaznaczam i mam pare pytań. A więc przejde do rzeczy. Mam PS2 genralnie w jednym celu do gry w najlepszą gre na świecei Metal gear Solid fascynacja wynika z tego że miałem MGS na PSX dawno temu...ale nie ważne. Z wielkim entuzjazmem załaczam na mojej nowej konsoli MGS3 Subsistence klikam NEW GAME.... i już na starcie byłem zaskoczony ponieważ wyskakuje mi okno z 4 pozycjami 1. m.in. I play MGS first time ( nie pamiętam slowo w słowo) 2. I like MGS 1 3.I like MGS 3 4. I like MGS 3 . Pytanie numer 1 brzmi : O CO W TYM DO CHOLERY CHODZI ??:):) Kliknąłem to pierwsze i gram jestem juz przy końcy pokonałem Sokolova... i zastanwaim się teraz co byłoby gdybym na począku gry wybrał opcje I like MGS 1 bądź którąkolwiek inną...BŁAGAM niech mi to ktoś wyjaśni bo nie daje mi to spokoju. Na koniec dodam że ku mojemu zdziwiniu po załaczeniu MGS Snake Eater którą też posiadam NEW GAME WYGLĄDA IDENTYCZNIE tj. całe menu z malą rożnicą że nie ma warianty nr 4 czyli I like MGS 3
pajda
banan

Postprzez Gac666x » Pt gru 29, 06 21:08

Jesli wybierzesz I like MGS2 to snake bedzie miał maskę niczym Raiden z MGS2. Jak MGS1 to coś tam innego blah blah blah, mała różnica, przekonaj się sam ;].
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Sieq » Pn mar 05, 07 00:01

Jesli wybierzesz I like MGS 2 - zaczynasz z załozona maska Raidena ; jak wybierzesz MGS - to wlasciwie sam nie widzialem roznic zadnych ,a jak MGS3 ,to po zrobieniu save'a (w dowolnym momencie) bedziesz mial odblokowany demo theater ,secret theater ,camo i facepaint ,ktore dostajesz normalnie za ukonczenie gry i to chyba tyle o ile dobrze pamietam :P.
Sieq
Inkarnacja VR

Postprzez Johny Sasaki » Pn mar 05, 07 00:06

http://www.metalgearsolid.us/forum/viewtopic.php?t=827

Gdzie reszta pytan? :angryfire: :boxing: :cussing:

PS: WTF?
pajda napisał(a):jestem juz przy końcy pokonałem Sokolova...
Ostatnio edytowano Pn mar 05, 07 21:54 przez Johny Sasaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Teddy » Pn mar 05, 07 18:00

Gac tak się czepiasz regulaminu, a sam powinieneś ost'a teraz dostać.
Obrazek
Wiem jak pasować do siebie mają części..
Teddy
Half Empty

Postprzez Gac666x » Pn mar 05, 07 21:42

Teddy ty powinieneś dostać ostrzeżenie za rozmywanie tematu. Odpowiedziałem na pytanie, więc o co ci chodzi?
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Teddy » Pn mar 05, 07 22:00

No 'blablabla' też mi odpowiedź :roll:
Jak nie znasz odpowiedzi, albo nie chce Ci się na nią odpowiadać to przynajmniej tak jak Johnny podaj linka. A Pajda też by mógł się wysilic i przeszukać forum.
Wiem, upierdliwy jestem i się czepiam. Przykro mi.
Obrazek
Wiem jak pasować do siebie mają części..
Teddy
Half Empty

Postprzez kul2 » Pn mar 05, 07 23:42

Nie pierdzielcie tylko zajmicie sie powazniejszymi problemami.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do ARCHIWUM